Рівне:

Створення та просування сайтів

Присягли українському народу 70 новобранців Тернопільської артилерійської бригади

Тернопільська область 29-лис, 2010, 09:429 Lobanovskiy 938
Новобранці 11-ї Тернопільської окремої гвардійської артилерійської бригади 13-го армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України, які призвалися до української армії в ході призовної кампанії «Осінь-2010», 27 листопада урочисто склали військову присягу.
На вірність українському народу присягнули 70 військовослужбовців строкової служби, які родом з Тернопільської, Івано-Франківської та Київської областей.
За словами ТВО командира артилерійської бригади полковника Олега Лісового військова присяга покладає на воїнів великі обов’язки. Під керівництвом досвідчених командирів молоде поповнення повинно опанувати ази армійської науки і стати фахівцями своєї справи.
– Перед вами будуть стояти складні завдання для виконання яких необхідно набути знання, вміння і навички. Від вашої служби залежить спокій в державі, її обороноздатність. Тому виконуйте свої обов’язки сумлінно та наполегливо. У цьому вам допоможе почуття особистої гідності й відповідальності за безпеку Вітчизни, рідних і близьких, – наголосив, звертаючись до молодих воїнів, полковник Олег Лісовий.
Він також повідомив, що первинну програму військово-професійної підготовки новобранці уже засвоїли під час півторамісячних зборів молодого поповнення в ході яких військовослужбовці займалися стройовою, фізичною, тактичною і вогневою підготовкою з практичним виконанням вправи початкової стрільби з автомата АК-74.
Крім того, офіцер запевнив батьків військовослужбовців, що командування військової частини зробить все можливе, щоби їхні діти після закінчення служби повернулися до рідних домівок сильними, змужнілими і справжніми патріотами Батьківщини.
За традицією, священослужителі благословили воїнів на добру службу та окропили їх свяченою водою.
Після ритуалу складання військової присяги молодим поповненням в артилерійській бригаді відбувся «День відкритих дверей». У рамках цього заходу керівний склад військової частини зустрівся з батьками молодих солдатів та відповів на численні запитання, а також розповів про умови проходження служби у з’єднанні, побутові умови та порядок харчування особового складу.
Гості мали змогу ознайомитися з навчально-матеріальною базою військової частини, відвідати їдальню, медичний пункт та місця відпочинку. Зокрема, був організований показ різних видів стрілецької зброї.


Василь ЛАБАЙ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору