Рівне:

Створення та просування сайтів

У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відкрилась фотовиставка

Волинська область 06-гру, 2010, 09:079 Lobanovskiy 852
У Волинському національному університеті імені Лесі Українки відкрилась XVII Міжнародна фотовиставка газети «День» та відбулась читацька конференція «Історія – розмова про майбутнє» за участю головного редактора цієї газети Лариси Івшиної.
Участь у відкритті виставки взяв перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук та секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт. Серед запрошених були також посол Фінляндії Крістер Міккелссон та заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк.
Під час роботи фотовиставки та конференції присутні мали можливість поспілкуватися з Ларисою Івшиною, придбати книги з бібліотеки газети «День» й передплатити за пільговою ціною власне газету «День» та англомовний дайджест «The Day».
Серед новинок презентованої бібліотеки – книга «Екстракт +200», що з’явилась «як необхідність продовження вдумливої розмови газети «День» зі своїм читачем про те, з яких історичних обставин вийшло українське суспільство і до яких наслідків спричиняє хронічне «прогулювання» уроків історії».
Перший заступник міського голови Святослав Кравчук розповів: «Фотовиставка газети «День» відтворює реальне життя України. А воно неоднозначне: по різних регіонах є своє життя, своє бачення різних проблем. По-друге, відзначу високий професіоналізм авторів цих фотографій. І, по-третє, огляд фотовиставки спонукає до думки, що як би сьогодні не говорили про те, що Україна різна, все ж таки вона є однаковою.
На виставці представлені різноманітні фотографії, тут різні мотиви, пейзажі, об’єкти, теми, але всі вони налаштовують на думку, що в Україні має бути мир і чисте безхмарне небо. Тому кожен, хто завітає на цю виставку, відпочине насамперед духовно.
Відзначу, що газета «День» виходить щодня (в тому числі англійською мовою), вона філософськи цікава і змушує кожного читача мислити, думати, а це дуже важливо в наш час. Очевидно, що й люди, які працюють в редакції, мають високий інтелектуальний потенціал».
Також на виставці представлені фото трьох відомих волинян: футболіста Анатолія Тимощука, письменника Володимира Лиса і головного редактора газети «Вісник» Євгена Хотимчука.
Фотовиставку можна переглянути у приміщенні читального залу бібліотеки ВНУ імені Лесі Українки на вулиці Винниченка, 30-А протягом двох тижнів.

Офіційний сайт Луцької Міської Ради
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору