Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині двоє в масках поранили водія, але гроші забрати не зуміли

Рівненська область 06-гру, 2010, 09:289 Lobanovskiy 1 145
Розбійним нападом та стріляниною закінчився минулий робочий тиждень на Рівненщині. 26 листопада о 18 годині в чергову частину Радивилівського РВ УМВС зателефонував фельдшер ФАП с. Пляшева Радивилівського району і повідомив, що до нього за медичною допомогою з тілесними ушкодженнями звернувся 39-річний рівнянин Сергій.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, встановила, що того вечора поряд із магазином «Все для дому» у с. Пляшева, двоє невідомих у масках із застосуванням спецпристрою для відстрілу гумових куль, з метою заволодіння грошима, здійснили напад на водія та експедитора однієї з рівненських фірм.
Як повідомив заступник начальника управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Тарас Сабанюк, під час нападу водій фірми, 39-річний Сергій, від здійснених пострілів отримав тілесні ушкодження у вигляді поранення обох стегон.
Експедитор фірми 23-річний Андрій, житель с. Бригадирівка Радивилівського району, з виручкою на суму 5000 гривень під час нападу забіг в магазин, чим перешкодив нападникам заволодіти грішми.
Зловмисникам із місця пригоди вдалося втекти. Наразі проводяться заходи щодо їх затримання. Працівники міліції порушили кримінальну справу за ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору