Рівне:

Створення та просування сайтів

Тихо вимираємо?

Україна 09-гру, 2010, 12:089 Lobanovskiy 2 089
На Кіровоградщині за період діяльності обласної ради п’ятого скликання (2006-2010 роки) депутатами виключені з облікових даних 9 сільських населених пунктів.

Про це кореспонденту УНІАН повідомили в прес-службі Кіровоградської обласної ради.
Юридично з карти області виключено 4 населених пункти в Новоархангельському районі, а також по одному в Компаніївському, Новоукраїнському, Онуфріївському, Долинському та Маловисківському районах.
Як повідомив на прес-конференції голова Кіровоградської облради Микола КОВАЛЬЧУК, з 1997 року населення області скоротилось майже на 200 тис. жителів.
«Щороку умовно зникав цілий район. При цьому 6-7 тис. населення становило природне скорочення, і ще стільки ж - міграційне», - зауважив М.КОВАЛЬЧУК.
За словами голови облради, сьогодні на Кіровоградщині близько 40% населених пунктів мають менше 200 зареєстрованих жителів. «На наступній сесії, що відбудеться 9 грудня, в порядку денному передбачено питання про виключення з облікових даних ще двох сільських населених пунктів», - повідомив М.КОВАЛЬЧУК.
На думку голови обласної ради, демографічну ситуацію необхідно враховувати при проведенні територіально-адміністративної реформи. «Якщо проводити (реформу – УНІАН), то зважено, щоб у нас не з’явились депресивні райони: коли один виконує функцію сировинного і робочого додатку до іншого», - підкреслив М.КОВАЛЬЧУК.
Він зазначив, що одним із способів запобігти міграції сільського населення має стати програма, яка б зацікавила фермера триматися біля землі, дозволила вести господарство і отримувати пільги.
Схожі новини
Коментарі - всього 2

офиц.сайт.янук. 24-гру, 11:11

(Профессионалы) все одинаковые,с нуля то никто подымать экономику не умеет.Распоряжались то остатками не приумножая а растаскивая пока не уперлись в основание советской власти.Мы в хапугах с дипломами и званиями надеялись увидеть хозяина.А настоящий хозяин никогда не будет оценивать свою валюту ниже чужой,как только начался перекос курса,тогда и начались все наши несчастья. Чужую валюту надо честно зарабатывать,а не покупать,за это одно надо уже казнить.Ведь гривна для иностранцев-ничто а для нас-это фундамент нашей экономики и благополучия.И кто этого не понимает не достоин находится в правительстве-это враг нашего государства!!!-Или вредитель,или дурак,без разницы!

Олег 07-січ, 18:22

Даааа "ДОКЕРУВАЛИСЬ" !!! Цього і слудувало очікувати!!! Тут і статистики не потрібно - все руйнеється, розвивається тільки на паперах і в гаслах!!! Відсутня стратегія розвитку країни, регіонів - точніше вона Є, от тільки на паперах. Як тільки слово доходить до діла, відповідь ОДНА: "НЕМАЄ КОШТІВ!!!!".

Шановні мої "гроші" по суті своїй це папірці, що дозволяють обмінюватися товарами та послугами. Гроші - це наш мотиватор, мотиватор до дій, до розвитку, мотиватор що спрямовує зусилля!!!

Тобто можна зробити висновок: Ви і Ваші проблеми нікому не потрібні, коли чуєте "немає коштів". Влада не бажає стимулювати розвиток країни, регіонів. Затверджені стратегічні плани розвитку - ЦЕ ДЛЯ ВАС ХОЛОПИ (для показухи нашої владної праці), а Ви як жили в злиднях - так і будете жити!!!

Кожен можновладець живе в своєму мікросвіті, турбується виключно про свої власні інтереси і в очах відблискує жадність до грошей!!!!
Здивовує лише одне: Більшість можновладців на перший погляд люди досвідчені, так? То люди мої всемогущі можновладці!!! ввімкніть свої залишки мізків і подумайте коли Ви будете помирати ЧИ ЗНАДОБЛЯТЬСЯ ВАМ ТІ ПАЛАЦИ, ТІ ГРОШІ НА ЦВИНТАРІ ????? ТАК! ВИ МОЖЕТЕ ЇХ ЗАЛИШИТИ СВОЇМ ВІДПРИСКАМ, АЛЕ НА ШАРКА ОТРИМАНІ КОШТИ ДО ДОБРА НЕ ПРИВОДЯТЬ!!!

ОТЯМТЕСЯ, КЛОУНИ!!! НЕВДОВОЛЕННІСТЬ МАС ЗРОСТАЄ!!!

P.S. прем'єр-міністри Великобританії та Литви, мер Лондона, міністри оборони Швейцарії та Польщі їздять на роботу на велосипеді.

Ви на таке здатні?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору