Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині завершився обласний відкритий фестиваль-конкурс молодих виконавців сучасної української естрадної пісні і танцю „Зоряний шлях”

Рівненська область 09-гру, 2010, 12:279 Lobanovskiy 1 275
Участь у фестивалі, що відбувся в Дубно, взяли майже 300 молодих і талановитих виконавців. Серед них – 38 солістів вокалістів та 19 хореографічних колективів із різних куточків області. Організували захід управління культури і туризму облдержадміністрації, обласний центр народної творчості, відділ культури і туризму Дубенської райдержадміністрації.
Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.

Переможців визначали у 3 вікових категоріях. Так, найкращими вокалістами серед дітей від 6 до 11 років стала Анастасія Хоменко зі Здолбунова (І місце), Максим Опанащук із Рівного (ІІ місце), Марина Ващук із Зарічного (ІІІ місце). У другій віковій категорії (з 12 до 16 років) журі відзначило Павла Міщука з Корця (1 місце), другу сходинку розділили Віталій Борецький (Дубенський район) та Ірина Леус (Демидівка), на третьому місті – Ганна Гаркава (Корець) і Петро Гордієнко (Здолбунів). У категорії до 21 року перемогу здобула Олена Масіч із Дубно, другим став Михайло Ковальчук (Дубенський район). На третьому місті – Мар’яна Мрига (Дубенський район).
Визначили і кращі хореографічні колективи. Так, на 1 місці ансамбль «Україночка» (Дубно), на 2 сходинці «Журавлинка» (Костопіль), 3 місце у «Калейдоскопа» (Радивилів).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору