Рівне:

Створення та просування сайтів

Схвалено проект тристоронньої угоди регіонального розвитку Рівненщини на 2010-2013 роки

Рівненська область 10-гру, 2010, 11:489 prov 1 047
Документ передбачає співпрацю Рівненської облдержадміністрації, обласної ради та Кабінету Міністрів, спрямовану на соціально-економічне зростання регіону та вирішення найактуальніших проблем. Проект тристоронньої угоди ухвалили на сесії обласної ради.
Тож впродовж трьох років для розвитку Рівненщини заплановано залучити понад 945 мільйонів гривень (430 мільйонів із держбюджету, більше 160 мільйонів з місцевих бюджетів, ще майже 354 мільйони з інших джерел).
В угоді передбачено, зокрема, будівництво та ремонт доріг загального користування, спорудження і реконструкція освітніх закладів та розвиток матеріально-технічної бази медичних закладів області. А також зведення доступного житла та забезпечення централізованим водопостачанням сіл, що користуються привізною або ж неякісною водою. Загалом перевага надається проектам, спрямованим на поліпшення рівня життя краян, а також створення умов для залучення інвестицій. Як зазначив голова облдержадміністрації Василь Берташ, за вимогою Кабміну в угоду включено найбільші об’єкти регіону, самостійно профінансувати які область не в змозі (вартість робіт становить понад 20 мільйонів). Однак цей перелік буде доопрацьовано.
Про це Провінційці повідомили з Прес-служби облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору