Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному викрито підпільний ігровий зал

Рівненська область 14-гру, 2010, 13:369 Lobanovskiy 1 595
Працівники податкової міліції спільно із управлінням державної служби по боротьбі з економічними злочинами припинили підпільну діяльність ігрового залу, що знаходився неподалік автовкзалу.
За наслідками перевірки вилучено 24 гральні автомати та одну рулетку. Вилучено також понад 5 тисяч гривень готівки. Кілька чоловіків, які були в залі на момент затримання пояснювали, що вони там опинились випадково. Затримали двох жінок, які запевнили, що прийшли сюди у пошуках роботи. Діяльність зали ігрових автоматів - це порушення Закону України про заборону грального бізнесу. Гравці можуть мати адміністративну відповідальність за рішенням суду. Встановити власника поки що не вдалося. Йому загрожує кримінальна відповідальність, а також штрафні санкції у розмірі понад сім мільйонів гривень"- заявив Іван Ярмолка. Операцію гральний бізнес в Україні розпочали ще в минулому році. З того часу на Рівненщині зафіксовано 26 порушень законодавства та вилучено грального обладнання на 4 мільйони гривень.
Схожі новини
Коментарі - всього 5

вояка УПА 14-гру, 14:27

Сміхота. Ці зали на кожному кроці, а міліція їх не бачить. Це все одно, що при СРСР, дати статтю, "СІМ'Я Поліщуків з Рівного займається сексом!!!"

Вася 14-гру, 17:31

В Костополі нехай пошукають-там не один ігровий автомат вилучать

boddah 14-гру, 20:03

мда... практически на каждой остановке по "интернет кахве"

Galina 15-гру, 10:18

можно еще адрески добавить

Макс 15-гру, 10:55

Міліція не хоче їх бачити! Так як сама має з того вигоду!!!А зали як робили так и роблять, а закривають тих хто не ділиться, и для показухи!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору