Рівне:

Створення та просування сайтів

Рейтинг від спортивних журналістів

Спорт 06-січ, 2011, 14:449 Lobanovskiy 1 318
П’ятий рік поспіль, наприкінці року рівненські спортивні журналісти визначили найкращих представників місцевого спорту. Нинішній рейтинг “П’єдестал” відзначив найкращих спортсмена, тренера, клуб, інтерв’юер, подію року та розчарування року.

Рейтинг від спортивних журналістів

Переможцем серед спортсменів став стрілець Олег Омельчук. Головними його досягненням стали перемога на Кубку світу в Белграді, друге місце у командному заліку на чемпіонаті Європи. На другому місці —17-річна легкоатлетка Олена Колесниченко, яка була третьою на Перших юнацьких Олімпійських іграх у Сінгапурі у бігу на 400 м з бар’єрами. Третьою фінішувала дзюдоїста Ольга Суха, яку в жовтні Національний олімпійській комітет назвав спортсменкою місяця. Головне її досягнення — перемога на етапі Кубка світу у Баку.
Кращим тренером, на думку спортивних журналістів, став, як і торік — Сергій Бондар. Його вихованці, а крім Олега Омельчука це Андрій Сокол та Оксана Каменська, досить вдало виступали на міжнародних змаганнях та чемпіонатах України. Друге місце — у Валерія Жартуна. Під його керівництвом БК “Сузір’я” посів третє місце у вищій лізі, а дитячі команди в різних вікових групах здобували чимало медалей на всеукраїнському рівні. “Бронза” в рейтингу — у головного тренера МФК “Кардинал-Рівне” Юрія Баховського.
Найкращим клубом року спортивні журналісти визнали МФК “Кардинал-Рівне” (п’яте місце у чемпіонаті України й вихід у фінал чотирьох Кубка України з футзалу). Об’єднання МФК “Рівне” та львівського “Кардиналу”, а відтак повернення нашої команди до вищої ліги журналісти назвали “Подією року”. Крім того головний тренер Юрій Баховський вкотре переміг у номінації “Інтерв’юер року”.
”Розчаруванням року” стала відмова БК-93 “Пульсар” від виступів у Суперлізі. Недалеко відстав від баскетболістів рівненський “Верес”, який програв 20 матчів поспіль.
На жаль, і цього року не обійшлося без втрат. Підбиваючи підсумки, не вдалося обійтися без розділу “У наших серцях”. Цього разу згадали великого фаната, любителя та знавця автоспорту Вільяма Шевчука, який помер у листопаді.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору