Рівне:

Створення та просування сайтів

Викрили наркоплантацію

Кримінал 21-січ, 2011, 19:139 Lobanovskiy 1 333
У ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники сектору по боротьбі із незаконним обігом наркотиків Рівненського МВ задокументували факт збуту 38-річним рівнянином Олегом десяти паперових згортків з речовиною рослинного походження, схожою на марихуану, загальною вагою 50 грамів за 300 гривень.


Викрили наркоплантацію


У подальшому, під час проведення огляду в квартирі на вул. Київська у Рівному за місцем проживання, у 38-річного «дилера» працівники міліції виявили ще 500 грамів подрібненої речовини рослинного походження, зовні схожої на марихуану. Окрім цього, правоохоронців вразила винахідливість та старанність Олега, який у себе дома створив якомога сприятливіші умови для вирощування наркотичних рослин. Місце на підвіконні він облаштував додатковим освітленням та системою кондиціонування. Міні-плантація із коноплі налічувала 599 рослин.
Вилучене направили на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр, результати яких підтвердили належність речовин рослинного походження до наркотичних.
- Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи за ч. 2 статті 307 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів у великих розмірах, за що передбачається покарання у вигляді позбавлення волі строком від п’яти до десяти років з конфіскацією майна), ч.2 статті 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів у великих розмірах, караються позбавленням волі на строк від двох до п’яти років) та ч.2 статті 310 КК України (Незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку в кількості п’ятисот і більше рослин чи конопель у кількості п’ятдесят і більше рослин, за що передбачається позбавленням волі на строк від трьох до семи років). - прокоментував начальник СБНОН Рівненського МВ Андрій Плужніков.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору