Рівне:

Створення та просування сайтів

Порушено кримінальну справу стосовно службових осіб Рівненської облдержадміністрації

Рівненська область 26-січ, 2011, 19:409 prov 1 261
Органами прокуратури Рівненщини за результатами перевірки додержання законів при використанні бюджетних коштів виявлено факт використання службовими особами управління у справах захисту населення від аварії на Чорнобильській АЕС Рівненської ОДА бюджетних коштів всупереч їх цільовому призначенню.
Встановлено, що службові особи вказаного управління всупереч ст.7 і ст.51 Бюджетного кодексу України та "Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів щодо ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи", уклали в 2005 році договір з одним із товариств з обмеженою відповідальністю про закупівлю житла для потерпілих внаслідок аварії на ЧАЕС, на підставі якого останньому були перераховані кошти у сумі 2,5 млн грн.
Оскільки кошти були направлені не на об’єкт незавершеного будівництва високого ступеня готовності, а на фінансування нового будівництва, було допущене їх нецільове та неефективне використання.
За даним фактом прокуратура м. Рівне 17 січня 2011 року порушила кримінальну справу стосовно службових осіб Управління у справах захисту населення від наслідків аварії на Чорнобильській АЕС Рівненської облдержадміністрації за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.210 Кримінального кодексу України (використання службовими особами бюджетних коштів усупереч їх цільовому призначенню в особливо великих розмірах).
У справі триває слідство.


Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Коментарі - всього 2

Петро 27-січ, 08:47

А хоч одне прізвище назвати кишечка тоненька ?
Журналісти ,ганьба вам!!!!!

Ruslan_Sarny 09-лют, 00:14

Петро,
написано ж триває слідство. А воно цілком можливо може і нікого не знайти винного. І хто тоді платитиме компенсацію через суд?
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору