Рівне:

Створення та просування сайтів

Чиновник незаконно двічі оформив на себе землю під забудову

Кримінал 29-січ, 2011, 19:349 Lobanovskiy 937
У 2011 році за наслідками проведених перевірок у сфері земельних відносин міськрайпрокурори Рівненської області порушили 18 кримінальних справ (16 з них вже скеровано до судів), опротестували 519 незаконних рішень органів влади.

За результатами розгляду документів прокурорського реагування до відповідальності притягнуто 166 посадових осіб, в т.ч. органів контролю – 43, відшкодовано до бюджету 1,8 мільйона гривень.
Для прикладу, прокурор міста Рівне у жовтні 2010 року опротестував рішення міської ради, яким безпідставно надано у постійне користування одному із навчальних закладів 4 га землі, у той час, як проект землеустрою розроблено на ділянку площею 3 га. Протест задоволено.
У Володимирецькому районі прокурор розслідував і скерував до суду кримінальну справу за обвинуваченням службовця районного управління Держкомзему, який сам собі двічі безоплатно оформив право власності на земельні ділянки для побудови житлового будинку. Вироком суду вказану особу притягнуто до відповідальності, а також скасовано незаконний Державний акт на земельну ділянку площею 0,12 га.
Перевірки у цій сфері тривають.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору