Рівне:

Створення та просування сайтів

У новий рік — з перемогами

Спорт 29-січ, 2011, 19:369 Lobanovskiy 934
Вдало розпочав новий рік ВК „Регіна-МЕГУ” у першості України з волейболу у вищій лізі. Приймаючи вдома тернопільську „Галичанку-ТНЕУ-2” підопічні Валерія Слєпцова двічі були сильнішими. В обох поєдинках господарки святкували перемоги з однаковим рахунком — 3:0.

Через те, що паралельно відбувалися поєдинки в суперлізі, гості не змогли підсилитися гравцями першої команди. У першому колі завдяки такій підтримці суперниці зуміли виграти в одному матчі. Боротися ж на рівних із рівнянками своїми силами тернополянки не зуміли. Першого ігрового дня волейболістки „Галичанки-ТНЕУ-2” чинили опір лише у другій та третій чвертях. У стартовій, підопічні Валерія Слєпцова просто „змели” суперниць — 25:8. Така легкість зіграла злий жарт із господарками. Наступні дві партії пройшли у впертій боротьбі. Проте гостям вдалося лише попручатися. Підопічні Валерія Слєпцова були сильніші ­25:20 та 25:19 і святкували загальну перемогу — 3:0.
Майже за аналогічним сценарієм проходив повторний поєдинок. Господарки потужно розпочали гру (25:9), дещо розслабилися у другій партії (25:19) і впевнено завершили поєдинок (25:9). Як підсумок — перемога у другий день 3:0. Рівнянки взяли досить впевнений реванш за ігри у Тернополі. Господарки майданчика повністю ­контролювали хід матчу, що дозволило Валерію Слєпцову перевірити у дії найближчий резерв команди. Багато часу на майданчику провели юні спортсменки, які левову частку проводять поза грою.
Валерій Слєпцов, головний тренер „Регіни-МЕГУ”:
— Зрозуміло, що результатами матчів задоволений. Якщо врахувати, що суперник приїхав в Рівне не найсильнішим складом (без гравців суперліги), то можна сказати, ці шість очок далися легко. В ході змагань змінилося завдання перед командою на сезон. Зараз перед нами стоїть завдання про вихід до суперліги. Отож, вирішальним стають матчі з вінницькою, донецькою та северодонецькою командами. Перших двох ми приймаємо вдома, а з останньою - граємо на виїзді. Саме ці три тури багато чого вирішать у подальшій боротьбі, адже фінальний етап буде зіграно в одне коло на майданчику команди, яка зайняла перше місце на першому етапі. Приємно, що наші молоді гравці додають у майстерності і рівень гри значно покращився з тим, що було на старті чемпіонату. Думаю, завдання виходу у суперлігу цілком реальне.
Результати інших матчів: «Кряж-Медуніверситет» — «Іскра» — 3:0 і 3:0, «Сєвєродончанка-2» — «Спортліцей» — 3:0 і 3:0, «ДонНУЕТ-ШВСМ» — «ОДЮСШ-Орбіта» — 3:0 і 3:2.
У турнірній таблиці лідирує вінницькій „Кряж-Медунверситет” — 50 очок. На шість менше - у „Регіни-МЕГУ”.
Наступні матчі рівненська команда проведе 5-6 лютого на виїзді проти „Іскри” (Луганськ).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору