Рівне:

Створення та просування сайтів

Нічия у Вінниці

Спорт 29-січ, 2011, 19:439 Lobanovskiy 986
У черговому турі чемпіонату України з баскетболу серед жіночих команд БК «Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР» здобула право на вихід у фінальну частину змагань. Аби гарантувати собі місце серед шести кращих рівнянкам необхідно було виграти бодай один матч на виїзді у «Вінницьких блискавок». І підопічним Валерія Жартуна це вдалося зробити.

Не відкладаючи справу у довгий ящик, гості добилися необхідного результату у першому ж поєдинку. Програвши першу чверть (11:15) наші дівчата зуміли переломити хід матчу. Наступні десятихвилинки підопічні Валерія Жартуна виграли і святкували загальну перемогу — 60:55. Найрезультативнішими у рівнян стали: Наталя Скарбатюк (14 очок), Вікторія Климюк (13), Людмила Сова (12) і Тетяна Олексійчук (9).
У повторному матчі господарки спромоглися взяти реванш і перемогли — 78:53. Рівнянки робили все можливе, аби змінити стан речей на майданчику. На жаль, це їм не вдалося. Попри це, БК «Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР» зуміло виконати завдання-мінімум — потрапити у фінальну частину змагань. Найбільше очок у рівнянок набрали Ганна Єремейчук (16 очок), Люмила Сова (10), Вікторія Коваль і Наталя Скарбатюк (по 8).
Результати решти ігор: „Універ” — „ТІМ-СКУФ” — 39:128 та 53:100.
У турнірній таблиці лідирують столичний „ТІМ-СКУФ” та „Регіна-Баскет-Бар” (9 перемог і одна поразка). На третій сходинці - БК „Сузір’я-НУВГП-ОСДЮШОР” (7-5).
Наступні матчі рівнянки проведуть 5-6 лютого на виїзді проти команди „Регіна-Баскет-Бар”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору