Рівне:

Створення та просування сайтів

В Острозі дружина зарізала чоловіка у день народження старшого сина

Кримінал 29-січ, 2011, 19:449 Lobanovskiy 885
Затьмарений розум через оковиту в черговий раз призвів до трагедії. В Острозі 41–річна Валентина нанесла своєму 45-річному чоловікові Миколі удар ножем такої сили, що рана виявилась смертельною.

У неділю сім’я острожан відзначала в ресторані день народження старшого сина — 22-річного Андрія. Все як годиться — гучне застілля, тости за здоров’я, щастя і благополуччя. Після святкування, підігріте спиртним подружжя повернулося додому, де і вирішило з’ясувати між собою стосунки, адже кров так і бурлила після енної кількості випитого. Побутова сварка, яку спричинив захмелілий та неконтрольований стан обох, досягла свого апогею: нерви 41–річної Валентини не витримали і розлючена жінка, схопивши кухонний ніж, встромила його у спину чоловіка. Зрозумівши, що накоїла біди, вона одразу ж викликала швидку допомогу. Сталася ця трагедія на очах у молодшого 19-річного сина, який не встиг зарадити біді. Старший натомість повернувся додому, коли батька вже відвезла карета швидкої. Як з’ясувалось, удар жінки був такої сили, що лезо ножа дістало серця, і, на жаль, врятувати життя чоловіка лікарям не вдалося.
— Зараз тривають слідчі дії. Порушена Кримінальна справа за статтею 115 Кримінального кодексу України (навмисне вбивство), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до п’ятнадцяти років. Підозрювану поміщено в ізолятор тимчасового тримання та вирішуватиметься питання про обрання запобіжного заходу — взяття під варту, — повідомив начальник управління карного розшуку УМВС України в Рівненській області Василь Забейда.
Конфлікти у сім’ї з Острога, де сталася трагедія, виникали постійно. Працівникам міліції неодноразово доводилося ставати свідками домашніх чвар між цим подружжям. А от розібратися, хто правий, а хто винен у таких ситуаціях, як завжди, надто складно. Та укотре хотілося б застерегти громадян, не зловживати алкоголем, який забирає життя через необдумані вчинки в розквіті сил…
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору