Рівне:

Створення та просування сайтів

Без капітана складно

Спорт 29-січ, 2011, 19:459 Lobanovskiy 985
Поновилася першість України з баскетболу серед чоловіків у вищій лізі. БК-93 «Пульсар-ШВСМ» двічі поступився у Луцьку місцевому «Волиньбаскету» — 81:97 (18:24, 20:28, 21:20, 22:25) та 84:86 (14:26, 19:17, 22:15, 21:18, 8:10). Якщо першого ігрового дня гості не змогли знайти протидію господарям, то наступного - волиняни врятувалися від поразки у п’ятій, додатковій, чверті.

Рівняни поїхали до Луцька без травмованих капітана команди В’ячеслава Ковалевського (у вівторок йому було зроблено операцію) та Андрія Артимовича. Щоправда, вперше з’явився в складі новачок Сергій Сабутський. Початок обох поєдинків був для рівнян невдалим. Волиняни вже у першій чверті відривалися у рахунку. Підопічним Михайла Переверзія залишалося лише наздоганяти. На цьому ідентичність матчів закінчується. У суботу погоня за „Волиньбаскетом” не вдалася. Господарі зберігали безпечну відстань і змогли довести матч до переможного завершення (97:81). Все по іншому склалося у повторному матчі. Рівняни зуміли наздогнати суперника і все вирішилося в останні секунди. Спершу Олексій Рябінін виконав результативний неймовірний триочковий кидок. БК-93 „Пульсар-ШВСМ” відповів трьома влучними штрафними кидками В’ячеслава Куракіна. У додатковій п’ятихвилинці рівняни повели у рахунку, але втримати його не вдалося. Фінальний свисток зафіксував перемогу господарів — 86:84.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 „Пульсар”:
— В обох поєдинках ми провалили початок дебютної чверті. У першій грі ми дозволили супернику відразу відірватися в рахунку з різницею більш аніж 14 очок. Потім потрохи наздоганяли господарів, але прикрі помилки відразу призводили до відновлення різниці. У суботу була дуже слабенька реалізація трьохочкових кидків (2 з 13), не забили багато штрафних і не впоралися з підбором. Наступного дня, починаючи з другої десятихвилинки, хлопці почали демонструвати зовсім інший баскетбол. Нам вдалося наздогнати суперника і перевести гру в овертайм. Ми швидко повели, але знову допустили кілька помилок, що в підсумку коштувало нам виграшу.
Після ігор в Луцьку відмітив би з кращого боку Сергія Сабутського, Юрія Кузьмінця, Олексія Гусаківського. Куракін та Коровяков хоча й забили не мало, проте допустили чимало помилок.
Через травми не можуть допомогти нам лідери команди В’ячеслав Ковалевський та Андрій Артимович.

У матчах з „Волиньбаскетом” відзначалися: Сабутський (18 очок у першій грі та 23 у другій), Куракін (15-15), Гусаківський (11-12), Кузьмінець (11-21), Коров’яков (11-12), Маслюченко (5-0), Липів (4-0), Сотник (4-1), Роман (2-0).
Наступний поєдинок рівняни проведуть 29-30 січня на виїзді проти „Тернопіль-ТНЕУ”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору