Рівне:

Створення та просування сайтів

У Тернопільській області працівники ДАІ затримали водія, який збив літню жінку та з місця пригоди втік

Тернопільська область 31-січ, 2011, 08:499 Lobanovskiy 960
До чергової частини міліції м. Копиченці Гусятинського району Тернопільської області надійшло телефонне повідомлення з центральної районної лікарні. За словами чергового лікаря, до медичного закладу доставили 64-річну пенсіонерку з тяжкими тілесними ушкодженнями. Характер ушкоджень вказував на те, що жінку збив автомобіль. Як з'ясувалося, дорожньо-транспортна пригода сталася на вулиці Шевченка. Саме там літню жінку, яка була у непритомному стані, знайшли місцеві мешканці. Водій з місця пригоди зник.
Працівники ДАІ відразу розпочали пошуки. Робота правоохоронців була ускладнена тим, що на місці пригоди не залишилось жодних уламків чи деталей, які б вказували на марку авто. До того ж дорожньо-транспортна пригода сталася у темну пору доби. Інспектори розпочали опитування місцевих мешканців, і вже до ранку кропітка робота принесла позитивний результат.
Наступного дня, близько 7-ї години, працівники ДАІ вже опитували винуватця пригоди, 28-річного молодика. Побачивши правоохоронців, він вирішив не заперечувати свою причетність до пригоди. Чоловік розказав, що того вечора на власному “Опелі” повертався додому. Вже стемніло, тож жінку, що йшла по краю проїзної частини, водій помітив запізно і загальмувати не встиг. Скоївши наїзд, він зупинився та підійшов до потерпілої, але коли побачив, що жінка перебуває у непритомному стані, вирішив, що вона померла. Злякавшись відповідальності, чоловік сів за кермо авто і швидко поїхав геть. Наразі за фактом ДТП триває слідство.


Прес-служба Департаменту
ДАІ МВС України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору