Рівне:

Створення та просування сайтів

На Закарпатті дружина зарізала чоловіка

Закарпатська область 31-січ, 2011, 08:519 Lobanovskiy 901
До чергової частини Мукачівського райвідділу міліції нещодавно надійшло телефонне повідомлення від 30-річної жительки одного з населених пунктів цього району. Молода жінка розповіла, що виявила на сходах перед будинком свого 53-річного батька мертвим. На місце події тоді виїжджала слідчо-оперативна група.
Оглянувши подвір’я, оселю, поспілкувавшись із сусідами, правоохоронці дійшли висновку, що не все у цій сім’ї було гаразд. Спершу на тілі покійного слідів насильства не виявили. Хоча стражі порядку і звернули увагу на поріз біля грудей. Згодом розставив усе по своїм місцях висновок судмедекпертів.
Як виявилося, причиною смерті чоловіка стало проникаюче поранення грудної клітки та серця, внутрішній крововилив. Досить підозріла поведінка 57-річної дружини змусила працівників міліції припустити, що жінка, можливо, якось причетна до скоєння вбивства. Далі під час проведення дослідчої перевірки за фактом смерті встановили: того дня в цій оселі подружжя влаштувало святкове застілля, звісно, з розпиванням алкогольних напоїв. Як це буває часто, між нетверезими людьми виникла якась суперечка, що супроводжувалася взаємними образами, побиттям посуду, а далі бійкою. У розпалі цього конфлікту захмеліла господиня з кухонним ножем накинулася на свого благовірного. Ці події відбувалися у т.зв. літній кухні – невеличкій прибудові біля будинку. Удар гострим лезом виявився фатальним.
Підозрювана свою вину в скоєнні вбивства чоловіка визнала повністю. Свій вчинок виправдовувала надмірною дозою випитого спиртного. До речі, за свідченням сусідів, це подружжя постійно вживало алкогольні напої. Такі гулянки, як правило, закінчувалися бійками. Тож трагічне завершення однієї з них швидше закономірність, як випадковість.


ВЗГ УМВС України в Закарпатській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору