Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині виявили факт шахрайства з фінансовими ресурсами в діяльності службових осіб

Рівненська область 31-січ, 2011, 13:579 Lobanovskiy 1 132
Органами прокуратури області спільно із працівниками УМВСУ в області за результатами проведеної перевірки додержання законів про банки і банківську діяльність виявлено факт шахрайства з фінансовими ресурсами в діяльності службових осіб одного із рівненських товариств з обмеженою відповідальністю.
Встановлено, що службові особи ТОВ, яке спеціалізується на виробництві комплексних мінеральних добрив, діючи умисно, з корисливих мотивів, завищили в офіційних документах суму прибутків товариства, на підставі чого отримали в регіональному відділенні одного з банків України 950 тисяч євро кредитних коштів.
В подальшому позичальник взяті на себе зобов'язання щодо повернення кредиту не виконав. Як наслідок, кредитна заборгованість перед банком станом на січень цього року разом із несплаченими відсотками та пенею сягнула 1 111 518 євро, що у гривневому еквіваленті за курсом Національного банку України складає 11,8 мільйонів гривень. Таким чином банківській установі завдано велику матеріальну шкоду.
За даним фактом прокуратура м. Рівне 24 січня 2011 року порушила стосовно службових осіб товариства кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.222, ч.2 ст.366 Кримінального кодексу України (шахрайство з фінансовими ресурсами та службове підроблення).
У справі триває слідство.


Прес-служба прокуратури області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору