Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські волейболісти-охоронці стали срібними призерами змагань серед регіональних підрозділів

Рівненська область 01-лют, 2011, 08:539 Lobanovskiy 892
Вісім команд-волейболістів виборювали право бути кращими у фіналі змагань, які щорічно проводяться серед регіональних підрозділів ДСО МВС України. До їх числа увійшли і представники управління державної служби охорони при УМВС у Рівненській області. Нашу команду до змагань готував тренер команди, заступник начальника ДСО Леонід Пітель, який брав безпосередню участь у змаганнях і відстоював честь нашої області.

Фінальні змагання відбувалися у двох підгрупах — по чотири команди в кожній. Вигравши всі ігри в своїй підгрупі, команда рівненських охоронців вийшла у півфінал, де перемогла команду львів’ян із рахунком 2:0. Відтак наші гравці забезпечили собі місце у фіналі, де в запеклій боротьбі змагалася із господарями — киянами. Та цього разу фортуна посміхнулася столичній команді, яка і стала переможцем. Натомість рівняни стали срібними призерами, а третє місце посіли львів’яни.
Кращим нападником у змаганнях визнали капітана збірної команди УДСО при УМВС України в Рівненській області сержанта міліції Юрія Кравчука. Відповідні Кубки та грамоти організатори змагань вручили усім переможцям.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору