Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині скаженіють коти

Рівненська область 02-лют, 2011, 15:479 prov 1 025
24.01.2011 у с. Іваннє Дубенського району у приватному господарстві свійській кіт подряпав одну людину, якій було надану допомогу в Дубенській ЦМЛ. Тварина була взята під нагляд спеціалістів ветмедицини, а 28.01.11 загинула. Було відібрано матеріал і направлено в Рівненську регіональну лабораторію ветмедицини, де експертизою 01.02.11 було встановлено захворювання тварини на сказ.
Проводиться вивчення можливих контактів хворої тварини з іншими людьми та тваринами. Складено план заходів по ліквідації захворювання. Готується розпорядження голови Костопільської РДА на відкриття неблагополучного пункту та введення обмеження по сказу.

29.01.2011 у с. Космачів Костопільського району у приватному господарстві свійській кіт покусав двох людей. Кіт забитий господарями та переданий спеціалістам ветмедицини району, які відібрали біоматеріал і направили в Рівненську регіональну лабораторію ветмедицини, де експертизою 01.02.11 було встановлено захворювання тварини на сказ.
Проводиться вивчення можливих контактів хворих тварин з іншими людьми та тваринами. Складено план заходів по локалізації та ліквідації захворювань. Готується розпорядження голови РДА на введення обмежень по сказу.
Про це Провінційці повідомили з Прес-служби управління з питань НС та ЦЗН Рівненської облдержадміністрації.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору