Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині 23-річний чоловік влаштував погром у морзі

Хмельницька область 03-лют, 2011, 10:039 Lobanovskiy 893
Розкрадач моргу! Дивного злочинця довелося ловити правоохоронцям Хмельниччини. 23-річний мешканець селища Віньківців удерся до районної лікарні і влаштував там справжній погром, насамкінець прихопив амбулаторні картки пацієнтів та медичні інструменти. Утім, далеко втекти не зміг.
Вибиті вікна, двері, закривавлені стіни, немає інструментів для розтину. Таку жахливу картину побачили працівники районної лікарні Віньківців на початку робочого дня. Що сталося в морзі, медики навіть боялися припускати. Із закладу зникли ще й амбулаторні картки пацієнтів. Деякі з них знайшли на вулиці. Дуже швидко і крадія наздогнали.
Олександр Гома, дільничний інспектор Віньковецького РВ міліції:
- До нас зателефонував черговий та повідомив, що медсестра знайшла амбулаторні картки біля міського моргу. При приїзді до моргу ми по слідах пройшли біля ста метрів, де виявили невідомого чоловіка, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння та поводив себе неадекватно.
У клунках чоловіка правоохоронці знайшли й медичні документи, й інструменти. Невдовзі з'ясували, звідки кров на стінах моргу. П'яний крадій порізав руки, перелазячи через розбите вікно.
Павло Тарнавський, заступник головного лікаря Віньковецької районної лікарні:
- Так як кров текла з рук, так він ці стіни руки витирав, воно було все вимазано кров'ю, забрав інструменти з патанатомічного відділення.
У морзі вже прибрали, але працювати неможливо. Злочинець пошкодив обладнання, позривав усі водопровідні крани. Медики рахують обсяги збитків, та хто відшкодовуватиме - їх поки не знають.
Павло Тарнавський, заступник головного лікаря Віньковецької районної лікарні:
- Ну, загалом, так ми оцінюємо матеріальний ущерб - десь біля 5-6 тисяч гривень, так ми оцінюємо по попередніх даних, а що там вже покаже слідство - то ми від того вже будемо танцювати, яке прийме рішення суд.
Проти 23-річного місцевого мешканця порушили кримінальні справи. Крадіжка, бешкет, заволодіння чужими документами. Та чи постане грабіжник перед судом - ще питання. Пояснити свої дії молодик не може, як і достеменно пригадати, що сталося. Затриманому призначили психіатричну експертизу. На свого пацієнта вже чекають і в наркодиспансері - на обліку тут парубок уже давно. Утім, здолати алкоголізм ні хворому, ні медикам поки не вдається.

Інна Дудченко, Інеса Проник.
http://ntn.ua/uk/news/hooliganism/2011/02/02/5321
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору