Рівне:

Створення та просування сайтів

Забійні цехи на Дубенщині працювали без відповідних документів

Рівненська область 04-лют, 2011, 15:159 prov 1 159
Півсотні перевірок здійснили у січні поточного року працівники відділу ветеринарної міліції УМВС на м’ясопереробних, сільськогосподарських підприємствах, у птахогосподарствах та на ринках, що діють на Рівненщині. Спільно із держветінспекторами Дубенського району працівники ВВМ УМВС днями перевіряли і забійні цехи на Дубенщині.
Забійні цехи на Дубенщині працювали без відповідних документів

Незадовільний ветеринарно-санітарний стан виробничих приміщень забійного цеху виявився у приватного підприємця у місті Дубно, 36-річної Олени.
– Під час перевірки ми виявили вісім м'ясотуш великої рогатої худоби на загальну суму двадцять тисяч гривень, які перебували на зберіганні без відповідних ветеринарних документів, що підтверджують їх походження, безпечність та якість, – прокоментував в. о. начальника відділу ветеринарної міліції УМВС України в Рівненській області Олександр Школін. – Виявлену м'ясну сировину вилучено.
Наразі роботу цеху призупинено, а приватного підприємця за виявлені порушення ветеринарного законодавства притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 107 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Порушення правил щодо карантину тварин та інших ветеринарно-санітарних вимог), яка накладення штрафу на громадян від трьох до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – у розмірі від дев'яти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Із подібною перевіркою навідались «ветеринари» і до приватного підприємця, власниці приміщення, пристосованого під забійний цех, 25-річної Іванни. Свою діяльність суб’єкт підприємницької діяльності здійснював на території колишнього звірогосподарства Дубенського районного споживчого товариства. За результатами перевірки стало відомо, що даний цех працює без будь-яких дозволів контролюючих служб. Роботу цього забійного цеху теж призупинено. За виявлені порушення в галузі ветеринарної медицини відповідальних осіб притягнуто до адміністративної відповідальності – за статтею 107 КУпАП.

ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору