Рівне:

Створення та просування сайтів

Вилікуватись за допомогою думки

Незвідане 23-кві, 2008, 21:049 Lobanovskiy 2 348
Сьогодні нетрадиційні методи цілительства інтенсивно вивчаються у більшості країн світу. Наприклад, спільний комітет Британської медичної асоціації та комісії архієпископів Англійської церкви закликав до більш масштабних досліджень у цій сфері. Комітет прийшов до висновку, що ми не можемо дозволити собі, особливо у випадку серйозної хвороби, нехтувати будь-якими наявними у нашому розпорядженні засобами. Навіть у консервативному Гарварді на медичному факультеті є курс духовного цілительства.

Всесвітньо відомі вчені Карл та Стефані Саймонтони із Даласького центру онкологічних досліджень та консультацій розробили методику самозцілення безнадійних онкохворих. Результативність така: із 159 хворих, які самостійно займались за їхньою системою:

а) відсутність пухлини – 8,8%;

б) регресивний розвиток пухлини – 7,5%;

в) стабілізація захворювання – 10,69%.

І навіть у тих, хто помер, тривалість життя була в два рази вищою за прогнозовану. При цьому треба звернути увагу на те, що це були вже зовсім безнадійно хворі. Відсотки ефективності методу Саймонтонів не такі малі, особливо якщо врахувати, що в Україні щорічно помирають тисячі онкохворих.

Окрім того, є ретельно вивчені парапсихологами древні розробки, які при правильному і добросовісному виконанні ефективніші за методику Саймонтонів. Це — біоенергоінформаційний вплив на хворобу. Він, наприклад, дає можливість активувати в ракових клітинах генетично запрограмоване самознищення.

Є багато прикладів такого впливу. Наприклад, Євгеній Зубицький, старший науковий співробітник інституту клінічної та експериментальної медицини, за 12 сеансів з відстані 2000 кілометрів зменшив ракову пухлину вдвічі. Наступним кроком у боротьбі з раком буде біоенергоінформаційна активація імунних систем.

У нас в країні мало серйозних фахівців із парапсихології і їхні послуги коштують недешево. До того ж хворі нерідко потрапляють до нечесних цілителів, які легку психотерапію видають за біоінформаційний вплив. У цьому випадку, мабуть, найкращим виходом буде навчити хворого впливати на хворобу своєю ж біоенергією. Якщо хворий буде знати як це робиться, то він працюватиме над собою добросовісніше за будь-якого цілителя.

Я дописую невелику книгу на цю тему. Думаю, вона допоможе багатьом, адже з допомогою енергоінформаційного самовпливу можна зцілювати майже всі хвороби. Головними секретами при цьому є правильна техніка виконання.

Іван АРТЮШОК

с.Любиковичі, Сарненський р-н
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору