Рівне:

Створення та просування сайтів

Енергію не зупинили

Спорт 04-лют, 2011, 17:079 Lobanovskiy 1 074
За крок від Кубка України з футзалу зупинився МФК „Кардинал-Рівне”. У вирішальному протистоянні підопічні Юрія Баховського поступилися львівській „Енергії” — 1:2.

Енергію не зупинили
Енергію не зупинили


Через зняття з розіграшу донецького „Шахтаря”, суперника рівнян у півфіналі, наша команда достроково здобула право грати у фіналі. В іншому півфіналі львівська „Енергія” була сильнішою за іванофранківський „Ураган” (5:3). Для рівненського міні-футбольного клубу це був перший в історії вихід до фіналу Кубка України. В середині 90-х двічі у півфіналі грав рівненський «Случ». У неділю МФК „Кардинал-Рівне” мав шанс вписати своє ім’я в історію футзалу України. Прикро, але львів’яни не дозволили цього зробити.
Рівняни досить добре розпочали. Вдалий початок завершився голом, який на 12 хвилині забив капітан МФК „Кардинал-Рівне” Андрій Паршиков. Через п’ять хвилин „Енергія” відігралася. Шальки терезів на свій бік львів’яни схилили за чотири хвилини до завершення поєдинку. Підопічні Юрія Баховського доклали максимум зусиль, аби відігратися. На жаль — не пощастило... А шанси були. Фінальний свисток зафіксував мінімальну перемогу львів’ян (2:1), які здобули Кубок України.
На шляху до фіналу Кубка МФК “Кардинал-Рівне” здолав опір першолігових команд “Лемберг” (Львів) та “Імпульс” (Шостка), а також вищолігових “Тайм” (Львів) та “Шахтар” (Донецьк). Щоправда, останніх двох перемогли без боротьби — саме перед іграми з рівнянами згадані два колективи припинили своє існування.
Юрій Баховський, головний тренер МФК „Кардинал-Рівне”:
— Багато можна говорити про фінал в Запоріжжі. Господарі „фіналу чотирьох” зробили все, аби свято футзалу вдалося. Ми дали бій найсильнішій команді України. Перші 12 хвилин нав’язали свою гру і змогли забити. У другому таймі мали можливості відзначитися, але забити не вдалося. Я залишився задоволений грою команди. Ні до кого з гравців претензій немає. Після матчу подякував їм за гру. Більше б везіння у реалізації моментів!
Свій черговий поєдинок МФК «Кардинал-Рівне» проведе аж 13 березня. Вдома рівняни прийматимуть луганський «ЛТК». Зараз тренерський штаб дав гравцям десять днів перепочинку. Після чого розпочнеться підготовка до вирішальних матчів чемпіонату.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору