Рівне:

Створення та просування сайтів

Цьогоріч на Рівненщині побільшає ОСББ

Рівненська область 09-лют, 2011, 08:539 Lobanovskiy 1 128
На переконання заступника голови облдержадміністрації Володимира Новака, краяни усвідомили, що якість і вартість комунальних послуг залежать від ініціативності мешканців будинків. Наприклад, торік ОСББ отримали майже два мільйони гривень із держказни на ремонт дахів та ліфтів. Крім того, державна служба зайнятості підготувала 50 менеджерів для новостворених ОСББ. Їх навчили організаційно-правовими та фінансово-економічними аспектами управління. В результаті такої держпідтримки в області торік створено 45 нових об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, зауважив Володимир Новак.

Загалом на Рівненщині функціонує 235 ОСББ, які обслуговують 272 будинки загальною площею 558 тисяч метрів квадратних. Крім того, створено 14 приватних підприємств, які надають послуги для мешканців 136 будинків (загальна площа становить 548 тисяч метрів квадратних). Згідно з обласною програмою реформування житлово-комунального господарства, цьогоріч значно зросте кількість ОСББ у Млинівському, Костопільському, Рівненському і Сарненському районах, а також у містах Острог, Кузнецовськ і Рівне.

Прес-сужба РОДА.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

211345 09-лют, 09:55

Хм, подготовило менеджеров, а кто подготовит сантехников, электриков, слесарей, плотников, монтажников и т.д чтобы обслуживать жилищное хозяйство???? Правльно ЖЕКи как были так и останутся, а через ОСББ денюжки отмываться будут. Возможно в подъездах и будет чище, тшлько вот плптить за такой сервиприйдется в пять раз больше чем сейчас. Обман это все. А если не дай Бог что случится, о крайнего не найдешь, ОСББ сразу распадетс яи в тень, и снова вернемся к старым баранам, тобишь к ЖЕКам!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору