Рівне:

Створення та просування сайтів

Cім пожеж за добу на Буковині

Чернівецька область 14-лют, 2011, 09:079 Lobanovskiy 1 104
Минулої доби на Буковині трапилося сім пожеж. В місті Сторожинець горів житловий будинок. Власник будівлі встановлюється. Постраждалих немає.
У місті Заставна в урочищі «Дубина» на відстані 3 км від села Горішні Ширівці горів причіп від трактора. Як встановили фахівці, до пожежі призвело необережне поводження з вогнем під час спалювання сухої трави невстановленою особою. Орієнтовна сума збитків становить 14 тис. гривень.
Ще одна пожежа в Сторожинецькому районі трапилася в селі Снячів. На відкритій території горіла трава. Вогонь поширився на площу 5 га. Бійці МНС загасили вогонь, завдяки чому було врятовано чотири житлових будинки на загальну суму 500 тисяч гривень. Пожежа виникла через необережне поводження з вогнем невстановленою особою. Суму збитків встановлюють фахівці. Постраждалих немає.
В селі Слобода Банилів виникло загорання сухої трави. Існувала загроза загорання житлових будинків. Оперативні дії вогнеборців запобігли поширенню вогню. Завдяки цьому було врятовано два житлових будинки на суму 200 тисяч гривень. Причину виникнення пожежі та суму завданих збитків встановлюють фахівці. Постраждалих немає.

УМНС в Чернівецькій області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору