Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині вкрали понад 60 мішків цукру

Рівненська область 15-лют, 2011, 10:139 Lobanovskiy 901
Ажіотаж на продукти харчування, які стрімко дорожчають, зростає не тільки у населення, а й у ласих збагатитися за чужий рахунок. Троє молодиків із Демидівського району вирішили поліпшити своє фінансове становище, поцупивши цукор.
Під час несення служби близько третьої години ночі 10 лютого в поле зору інспектора ДАІ у Демидівському районі Василя Гамери потрапив «Опель-Омега», який рухався із Демидівки в напрямку Дубно. Вартові доріг змушені були зупинити автомобіль через його перевантаженість. Під час перевірки з'ясувалося, що документи на транспорт відсутні, а номерні знаки не відповідають вказаному авто. У його салоні перебували троє чоловіків, а сам транспортний засіб був завантажений 16 мішками цукру, на які теж була відсутня документація. Для з'ясування усіх обставин виїхала слідчо-оперативна група Демидівського РВ. Автомобіль же доставили на штрафмайданчик.
- Як з'ясувалося, мешканці Демидівщини, 28-річний Олександр, 21-річний Віталій та 25-річний Іван, викрали цукор зі складу одного із приватних товариств у с. Рогізне Демидівського району, - повідомив начальник Демидівського РВ Валерій Романчук. - У ході подальшого відпрацювання стало відомо, що вони причетні до скоєння ряду крадіжок на території цього ж району. В селі Рогізне торік вони винесли із складу того ж самого підприємства 30 мішків цукру, у селі Вербень - 12 мішків торік і 12 цьогоріч). Викрадене вони збували у місті Луцьку. На сьогодні із трьох осіб, один із яких раніше судимий, затримали, а ще одна особа перебуває на підписці про невиїзд. Порушена кримінальна справа за ч. 3 статті 185 (Крадіжка), яка передбачає позбавлення волі від трьох до шести років.


Михайло МЕЛЬНИК, Світлана КАРАЧУН, ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору