Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські патрульні затримали грабіжника «на гарячому»

Рівненська область 15-лют, 2011, 10:149 Lobanovskiy 1 057
Підійшли, вдарили, відібрали і пішли – саме за такою схемою діють здебільшого грабіжники. І, щоб попередити або зупинити їхні протиправні дії, правоохоронцям не завжди вдається бути на місці події у потрібний час. Проте цього разу потерпілому рівнянину Миколі пощастило. Адже очевидцями його пограбування стали саме працівники міліції.

У суботу, близько шостої години ранку, під час патрулювання на території автовокзалу Рівного працівники патруля І-го взводу роти патрульної служби Рівненського МВ помітили невідомого чоловіка, який вдарив в обличчя іншого та відібрав у нього мобільний телефон. Співробітники міліції негайно відреагували та прийняли усі необхідні міри для затримання зловмисника, адже останній намагався «накивати п’ятами».
– На місце події прибула слідчо-оперативна група. У нападника вилучили відібраний мобільний телефон, – зазначив заступник командира І-го взводу РПС Рівненського МВ Вадим Гуз. – Зловмисником виявився раніше судимий за грабіж та крадіжку 20-річний рівнянин Андрій. До того ж молодик перебував у стані алкогольного сп’яніння. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського МВ. Вирішується питання про порушення кримінальної справи.
Потерпілий 18-річний Микола, розповів правоохоронцям, що, навіть, не встиг отямитись від того, що трапилось, — невідомий чоловік підійшов до нього, вдарив по обличчю та відібрав його мобільний телефон.

Вікторія ІВАШИНЮТА, ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору