Рівне:

Створення та просування сайтів

Виявлено близько 10 контрабандних автомобілів

Кримінал 17-лют, 2011, 12:039 Lobanovskiy 1 087
З початку року у Рівненській області було виявлено та вилучено близько десяти транспортних засобів, ввезених на територію України поза митним контролем.

Зокрема 9 лютого інспектори ДПС вилучили автомобіль у 19-річного водія. На вимогу інспекторів водій, який порушив правила обгону, не зупинився, а навпаки, збільшив швидкість та продовжив рух.
Водій ВМW намагався заховатися, тому в с. Масевичі по вул. Кірова заїхав до господарства незнайомої йому жінки та зупинився. Там автомобіль заблокували працівники ДАІ. Вже на той момент BMW було без коліс.
Водієм “ВМW” виявився 19-річний П. Віктор, житель с. Старе Село Рокитнівського р-ну Рівненської області. Перевіривши по базі ДАІ номерні знаки даного автомобіля, встановлено, що цьому автомобілю вони не належать, а номер кузова взагалі не числиться в базі ДАІ. Отже, автомобіль “BMW-520 і” був ввезений на територію України поза митним контролем.
На порушника був складений адміністративний протокол за фактом порушення правил дорожнього руху, а його автомобіль доставлений в Рокитнівський РВ УМВС України в Рівненській області за допомогою спецавтомобіля до вирішення питання по суті.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору