Рівне:

Створення та просування сайтів

До фіналу не дійшли

Спорт 17-лют, 2011, 17:429 Lobanovskiy 971
Дорогу БК-93 „Пульсар-ОШВСМ” в розіграші Кубка України з баскетболу перейшов луцький „Університет-Волиньбаскет”. Волиняни завдали рівненській команді дві поразки і потрапили у фінал чотирьох. Лучани були сильнішими як вдома — 83:65 (24:11, 20:16, 18:21, 21:17), так і на виїзді — 71:70 (28:14, 8:15, 21:17, 14:24).



Спершу суперники помірялися силами у Луцьку. „Університет-Волиньбаскет” вдома завдав відчутної поразки рівнянам. Вигравши у трьох з чотирьох партій, волиняни здобули вісімнадцятиочкову перевагу. Попри всі зусилля, підопічним Михайла Переверзія не вдалося знайти переконливих аргументів, аби переломити хід поєдинку. Як підсумок, складне домашнє завдання — перемогти і відігратися — на жаль, не було виконане.
За БК-93 «Пульсар» відзначалися: Кузьмінець — 17 очок, Куракін — 11, Сабутський, Гусаківський, Жужа — по 9, Коровяков — 6, Сотник та Роман — по 2.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 «Пульсар-ШВСМ»:
— Ми невдало розпочали гру. Дозволивши господарям заволодіти ініціативою в першій чверті, провалили першу половину матчу. Багато промахів були в кидках з гри, з лінії штрафних, програли підбирання. Це значно ускладнило нашу задачу після великої перерви. Травму коліна в третій чверті отримав Олександр Жужа. Аби відігратися, необхідно буде докласти сил, вміння та бажання.
У повторному матчі, який відбувся у неділю в Рівному, відігратися не вдалося. Більш того, на останніх секундах господарі втратили перемогу. Драматичний та цікавий поєдинок тримав глядачів у напрузі до фінальної сирени. „Університет-Волиньбаскет” майже впродовж всього поєдинку вів у рахунку. Рівнянам вдалося наприкінці матчу наздогнати суперника. Втративши шанс вийти у фінал чотирьох Кубка України, БК-93 «Пульсар-ШВСМ» намагався перемогти в домашньому матчі. За кілька секунд до завершення матчу Денис Сотник реалізував штрафні кидки і вивів господарів вперед (70:69). Проте останнє слово залишилося за гостями. Екс-пульсарівець Олексій Рябінін зумів одночасно із сиреною провести влучний кидок і приніс перемогу «Університет-Волиньбаскет» — 71:70.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 «Пульсар-ШВСМ»:
— Ми намагалися взяти реванш за поразку у першій зустрічі. Звичайно, після такого програшу зробити це було складно — луцька команда доволі сильна. Так воно і сталося, нам не вдалося відіграти втрачене у Луцьку. Сьогодні вперше після чотирьох місяців вийшов на майданчик Андрій Артимович. Відсутність ігрової практики відбилася на його діях — він почуває себе невпевнено і чогось серйозного від нього вимагати зарано. На жаль, і в інших гравців було чимало промахів і помилок, так що результат зустрічі закономірний.

За БК-93 «Пульсар-ШВСМ» відзначалися: Кузьмінець — 16 очок + 12 підбирань, Куракін — 14, Сабутський — 11, Роман — 10, Гусаківський — 7, Коровяков — 5, Сотник — 4, Артимович — 3.

Наступні матчі чемпіонату України у вищій лізі рівняни проведуть у Чернівцях, де 19-20 лютого зіграють із місцевою „Стрібою”.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору