Рівне:

Створення та просування сайтів

Полтавська бронза з Костопільською пропискою

Спорт 24-лют, 2011, 13:059 Lobanovskiy 1 000
Днями з міста Кобиляки, що на Полтавщині повернулася команда юнаків Костопільської ДЮШСА 1999 р.н. яка брала участь в фінальному турнірі чемпіонату України з футзалу .І варто зазаначити, що юні вихованці добре відомих не лише на Рівненщині, а й за її межами, досвідчених футбольних фахівців — Федора Грущака та Михайла Головачика. гідно представили наш край.


Полтавська бронза з Костопільською пропискою


Спочатку костопільчани пертемогли команду “Дніпро” Черкаси з рахунком 3:2,потім львівську “Енергію” - 3:1. За ними настала черга господарів поля, місцевий “Лідер” був розгромлений з рахунком 8:3, після чого костопільчани розійшлися миром — 2:2 — з володарем Кубка України командою міста Краснограда з Харківщини. В півфінальному поєдинку наші юні земляки чинили гідний опір, та все ж таик поступилися чемпіонам України Макіївському “Шахтарю” з рахунком 3:6, а у матчі за третє місце змогли здолати Луганську “Зорю” з рахунком 1:0.
В команді бронзових презерів чемпіонату України варто відзначити чудову гру Василя Ермаченка, Миколи Крищука, Дмитра Кончука, Юрія Козиренка та Івана Тарасюка, який був визнаний кращем воротарем України.
Юрій Лисецький,
Костопіль.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору