Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині проводитимуть сертифікацію агросадиб

Рівненська область 28-лют, 2011, 09:199 Lobanovskiy 1 314
Це підвищить туристичний імідж області, переконані фахівці галузі. Сертифікацію проводитимуть за бажанням власників агросадиб (в області їх налічується 90). Нині, за словами заступника начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Ярослави Гаврилової, фахівці розробляють методику сертифікації, взявши за основу європейський досвід.

Тим часом, відпочинок на Рівненщині все більше приваблює туристів і з сусідніх регіонів, і з-за кордону. Так, торік в агросадибах краю відпочивали мешканці 18 областей та 10 країн світу, серед яких Польща, Австрія, Канада. Обласна влада й надалі підтримуватиме власників агроосель, надаючи для них кредити. Вже наступного тижня на сесії обласної ради мають затвердити «Регіональну програму розвитку туризму на 20011-2015 роки».

Окрім цього, щоб привабити туристів, у рамках концепції сталого розвитку регіону «Західна брама» на Рівненщині розробляють маршрути територією історичної Волині, які охоплюють 6 областей. Ініціатором проекту є заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. На сьогодні фахівці представили перші три із запланованих ста туристичних маршрутів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору