Рівне:

Створення та просування сайтів

На Хмельниччині СБУ викрила контрабанду амфетаміну

Хмельницька область 01-бер, 2011, 10:129 Lobanovskiy 1 149
Слідчими СБ України порушено кримінальну справу стосовно двох мешканців Хмельницької області, які ввезли в Україну психотропну речовину – амфетамін.

На початку лютого ц.р. співробітники СБУ спільно з працівниками прикордонної служби в пункті пропуску «Шенгені» митного поста «Мостиська» Львівської митниці затримали двох зловмисників, які намагалися приховати від митного контролю партію амфетаміну. З метою подальшого збуту, правопорушники незаконно перемістили в легковому автомобілі з Республіки Польща на територію України психотропну речовину – амфетамін у кількості 136,27 г, що становить особливо великий розмір.
Після проходження паспортного контролю та оформлення митних декларацій вони, всупереч законної вимоги працівника митниці щодо проведення особистого митного огляду, з метою приховання від митного контролю наявної у них психотропної речовини, контрабандисти самовільно залишити зону митного контролю, однак були затримані прикордонним нарядом.
За скоєння такого злочину (ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів) та ч.3 ст.307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання зберігання або перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) чинне законодавство передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 12 років.

Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору