Рівне:

Створення та просування сайтів

У двох рівнянок вилучили понад 40 літрів самогону

Рівненська область 02-бер, 2011, 09:189 Lobanovskiy 1 825
Пряма телефонна лінія з начальником управління МВС України в Рівненській області Олегом Салом відбулася 25 лютогона «Радіо Трек». Мешканці обласного центру звернулись зі своїми проблемними питаннями до очільника рівненської міліції. Інформацію, отриману телефоном від рівнян, негайно перевірили.

На виготовлення та продаж самогону сусідами поскаржилися головному міліціонерові Рівненщини двоє рівнян. Співробітники відділу дільничних інспекторів міліції спільно із інспекторами роти патрульної служби здійснили перевірку за вказаними адресами.
Як повідомив заступник начальника Рівненського МВ Микола Ботвінко, у жительки Рівного, 65-річної Стефанії, за місцем її проживання на вул. Соборна працівники міліції вилучили 10,5 літра самогону та самогонний апарат. Виготовляла вона алкогольний напій домашнього виробництва для власного споживання та продажу мешканцям обласного центру, які проживають неподалік її будинку. А у 52-річної рівнянки Світлани, яка мешкає на вул. Остафова, правоохоронці вилучили 30 літрів самогонної закваски та самогонний апарат. За вищезазначені правопорушення обох притягнули до адміністративної відповідальності за статтею 176 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Виготовлення, зберігання самогону та апаратів для його вироблення), що тягне за собою накладення штрафу від одного до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вікторія ІВАШИНЮТА,
ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору