Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині гість вбив ревнивого господаря будинк

Тернопільська область 02-бер, 2011, 09:219 Lobanovskiy 1 115
Горілка, суперечки, бійка. Для невеличких сіл картина звична. Та ось на Тернопільщині такі посиденьки закінчилися трагічно. Коли до товариства чаркувальників долучився незнайомець, до небезпечної суміші додалися ревнощі.

Мальовничі краєвиди, найдовші в світі гіпсові печери. Селище Королівка - справжня Мекка для туристів. Але біда: взимку порожньо, єдина втіха - горілка. Ввечері у своїй хатинці місцева мешканка, як завжди, зібрала гостей. Сусіди, родичі, три пляшки оковитої.
Іван Карпо, керівник Борівського РВ міліції:
- На вечірку прийшов любовник господині, який побачив, що в його відсутність в кімнаті знаходяться сторонні люди. Підігрітий алкоголем, а тим більше, що він побачив, що на столі вже немає випивки, він почав приставати к гостю, чому він прийшов, для чого він прийшов.
Жінка намагалася переконати, що то родич з райцентру, в гості приїхав, але 55-річного ревнивця вже було не спинити.
Іван Карпо, керівник Борівського РВ міліції:
- Господиня хати, перед тим получивши добре від коханця, зрозуміла, що зараз буде те саме, поспішила втекти з хати. Слідом за нею вибігли і сусіди. В кімнаті залишився гість з Борщевок і любовник господині.
Без зайвих слів чоловіки одразу перейшли до справи. Голіруч перемогти вдвічі молодшого суперника розлючений господар не зміг.
Затриманий:
- Ну, я дивлюся, що тут вже виходу немає, треба оборонятися. Я вихопив, що було під рукою, я був на плиті, на кухні. Беру ту чугунку, плиту, і б'ю його в плече, так і зачіпаю голову. Підійшов до нього: "Ігоре!" Його підіймати - він не рухається, я помацав його пульс - він неживий. Ну, я злякався, в шоковому стані. Ну, що робити?
Вихід підказав шум місцевої річки. Чоловік закинув тіло на плечі і поніс топити.
Федір Бортняк, керівник УМВС України в Тернопільській області:
- Мертвого жителя райцентру було знайдено близько десятої години вечора в річці Нічлава. Тіло вода віднесла майже на півкілометра від місця події.
Поки правоохоронці діставали тіло, убивці вже і слід запав. Чоловік спакував речі і поїхав до Києва. Вже на під'їзді до столиці злочинця затримали.
Іван Карпо, керівник Борівського РВ міліції:
- Вилучили одяг, на якому були сліди крові, тим більше, що багато було другорядних показів свідків. І має вже кримінальний авторитет, він два рази судимий, один раз за вбивство. Він зрозумів, що впиратися йому немає смислу. Визнав вину, показав на місті все, як робив.
Душогуб повернувся до в'язниці, у Королівцях - знову тиша. На звичні горілчані посиденьки місцеві поки не збираються.

Інна Дудченко, Сергій Крета.
http://ntn.ua/uk/news/murders/2011/03/01/5495
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору