Рівне:

Створення та просування сайтів

Облава на рівненських повій

Рівненська область 03-бер, 2011, 13:359 Lobanovskiy 991
У безробіття, на жаль, — жіноче обличчя. Шляхи працевлаштування у представниць прекрасної половини людства — різні. Зневірившись у пошуках роботи на батьківщині, хтось уже давно працює на благо мешканців інших країн. Втім деякі з українок вдаються до крайнощів — продають власне тіло бажаючим вдовольнити свою похіть.

Працівники відділу по боротьбі зі злочинами пов’язаними з торгівлею людьми спільно із співробітниками кримінальної міліції у справах дітей та РМОП «Беркут» нещодавно проводили у Рівному оперативно-профілактичне відпрацювання автошляхів та розважальних закладів з метою виявлення та документування протиправної діяльності осіб, причетних до утримання місць розпусти та безпосередньо тих, хто систематично займається проституцією.
У результаті проведених заходів, правоохоронці задокументували п’ять фактів заняття проституцією.
Першим «злачним» місцем, куди навідалися працівники міліції, стала вулиця Київська, якою прямують водії у напрямку столиці. Увагу до себе одразу ж привернула дівчина у коротенькій спідничці, яка в десятиградусний мороз тупцювала обабіч дороги. Після короткого спілкування, підозри міліціонерів підтвердились. Подібна картина спостерігалась і на вулиці Дубенській: там вже дві подруги-колеги готові до «праці та оборони» стояли навпроти автозаправки. Робота для всіх них цього вечора закінчилася — її нічним метеликам замінило спілкування в управління МВС України в Рівненській області.
Причину нелегального «працевлаштування» кожна з дівчат називає свою. 22-річній рівнянці Інні хоч і не до вподоби те, чим вона займається, але іншої можливості забезпечити себе фінансово не знайшла, бо всі пошуки роботи закінчилися безрезультатно:
– Мені потрібно прогодувати сім’ю. Я не постійно там стою – двічі-тричі на тиждень, а деколи і частіше. Клієнтів не шукаю, самі зупиняються. За один вечір маю в середньому двох. На автошляху стою десь годину-дві, а деколи буває, що й до ранку.
А от 21-річна рівнянка Наталія зовсім і не проти своєї нинішньої професії:
– Стою біля автозаправки на Дубенській у Рівному. Виходжу туди декілька разів на тиждень: буває частіше, буває рідше. Працюю пізно ввечері та вночі. Намагаюсь стояти там поменше, але все залежить від клієнтів.
На питання, які послуги надає, дівчина відповіла, що різні. Трапляється, що інколи може й цілу годину просто проговорити. «Зароблені» 120-150 гривень чи 300 гривень за годину – єдине джерело доходів дівчини.
– За цими фактами на затриманих громадянок складені протоколи за статтею 1811 КУпАП, які в подальшому будуть направленні на розгляд в адміністративні комісії за місцем проживання правопорушників, – прокоментував заступник начальника відділу БЗПТЛ УМВС Василь Сиротинський. – Також, ці особи поставлені на облік в органах внутрішніх справ.

Вікторія ІВАШИНЮТА,
ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору