Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 04-бер, 2011, 13:159 Lobanovskiy 3 205
* * *
Два матчі залишилося провести у відкритій зимовій першості Рівного з футболу: присвяченої пам’яті Володимира Шморгуна. Саме у суботу відбудеться фінал турніру, де визначиться переможець та призери. У суботу відбулися чвертьфінальні поєдинки: «Славія» — ФК «Малинськ» — 3:0, «Хімік» — «Водник» — 1:1 (пенальті 4:3), «ДЮСШ-Верес-93» — «Вікторія» (Верхівськ) — 1:0, «Сокіл» (Садове) — «Каламбур» — 3:1. Переможці утворили півфінальні пари, які визначили двох претендентів на перемогу: «Хімік» — «Славія» — 0:0 (2:0 по пенальті — матч було перервано під час пробиття одинадцятиметрових через неспортивну поведінку одного з тренерів «Славії»), «Сокіл» — «ДЮСШ-Верес-93» — 1:0. У фінальному матчі зустрінуться «Сокіл» та «Хімік» — початок о 13.30. Третє місце розіграють «Славія» та «ДЮСШ-Верес-93» — початок о 12 годині.
* * *
У Рівному відбувся чемпіонат України з ловлі на мормишку. Впродовж двох днів на льоду Басівкутського озера сімдесят спортсменів з тринадцяти регіонів України боролися за перемогу. Долю медалей вирішили десятки грам риби. У загальнокомандному заліку перемогу святкувала команда Волинської області. Господарі були третіми. В особистому заліку “золото” поїхало на Вінниччину. Найкращим з рівнян став Микола Свірик — десятий.
* * *
Не чіткий календар чемпіонату України з футзалу у вищій лізі призвів до чергової перерви. Щоб підтримувати гравців у фізичній формі, тренерський штаб команди провів товариський матч із ковельським «Шанс-Авто», який посідає третє місце у першій лізі. Рівняни на власному майданчику розтрощили гостей з Ковеля з рахунком 12:3. Матч відбувався у форматі два тайми по 30 хвилин «брудного» часу. Рівна боротьба точилась лише у перші десять хвилин. Надалі рівняни повністю контролювали хід поєдинку і забивали голи на любий смак.
* * *
У суботу та неділю (5-6 березня) відбудеться черговий тур чемпіонату України з волейболу у вищій лізі серед жінок. Рівненська „Регіна-МЕГУ” прийматиме вдома „ОДЮСШ-Орбіта” (Запоріжжя). У суботу початок гри о 17.00, а наступного дня — об 11.00.
* * *
У спортзалі ЗОШ №8 відбулися змагання відкритого чемпіонату Рівного з бейсболу в залі серед дівчат 1996 та хлопчиків 1997 років народження та молодших. За перемогу боролися сім команд. У підсумку місця розподілилися таким чином: 1 —ЗОШ № 8 (кращий гравець — Павло Садовський); 2 — „Західний вогонь” (кращий гравець – Сергій Кухар); 3 — «Хімік» (Віталій Ніколайчук); 4 — ЗОШ № 1 (Петро Гвоздецький); 5 — ОК ДЮСШ „КОЛОС” (Володимир Сімпольський); 6 — ОДЮСШ-Рівне-ІІ (м. Острог, кращий гравець — Сергій Руданський); 7 — ОДЮСШ-РІВНЕ- І (Острог, кращий гравець — Марина Петрук).
* * *
Більше двох тижнів в манежі Костопільської ДЮСША проходили поєдинки відкритої першості Костополя з футзалу. На першому етапі команди були розподілені на три групи по п’ять команд в кожній. Уже не перший рік стало традицією, що до міських команд та сільських колективів району, приєднуються команди з сусідніх районів та обласного центру. Саме команда з Рівного «Ребелс», яка вдруге брала участь в змаганнях, знову, як і минулий рік, зробила своєрідну сенсацію. Та якщо торік непередбачуваність була в тому, що вона до кінця боролась за золото, то цього разу команда не змогла подолати груповий етап.
Переможці визначились лише в останній день фінального турніру. Спочатку забезпечила собі бронзу команда КОЛІСПу. А в заключному поєдинку «Цунамі», здолавши «Ураган», стала переможцем турніру. Переможені ж забезпечили собі срібло.
Юрій Лисецький, Костопіль.
* * *
Три «золоті» медалі привезли із м. Володимир-Волинський млинівчани, де відбувся шостий відкритий турнір з боксу на приз міського голови серед молоді 1993-2000 років народження. Андрій Кудерчук (вагова категорія 52 кг), Роман Смолярчук (37 кг) та Олександр Кісільчук (35 кг) не залишили своїм суперникам бодай мінімальних шансів на успіх. У турнірі взяли участь 168 спортсменів із п’яти областей України.
Віталій ТАРАСЮК, Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору