Рівне:

Створення та просування сайтів

Студенти подарували штучну нирку

Актуально 24-кві, 2008, 10:439 prov 1 342
Ця акція проходить за допомогою безпосередньої участі сотні французьких студентів з вищих навчальних закладів, які збирають у Франції медичне обладнання та навчальне приладдя. Ці студенти самостійно доставляють 25 тонн зібраного обладнання, організовуючи разом з АІСМ колону з 24 вантажівок, що проїжджають близько 8000 тисяч кілометрів під час студентських квітневих канікул.
Як повідомила інспектор сектору зв’язків з громадськістю УДАІ УМВС України в Рівненській області Світлана Марко, уже три роки поспіль представники Державтоінспекції супроводжують представників фонду, які перевозять вантажі з гуманітарною допомогою, по всій Україні. Так і цього разу, ДАІшники Рівненщини зустрічали та надавали всіляку допомогу французьким студентам, які займаються такою благодійною акцією.
До речі, саме в цей день французи подарували Рівненській обласній дитячій лікарні апарат «штучна нирка». За словами головного лікаря Віталія Бойка, саме таких апаратів до цього часу у лікарні не було. На сьогодні вони вкрай необхідні, оскільки завдяки ним можна зберегти дитячі життя.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору