Рівне:

Створення та просування сайтів

Студент покінчив життя самогубством через нерозділене кохання?

Кримінал 04-бер, 2011, 13:539 Lobanovskiy 1 539
В чергову частину Рівненського міського відділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги, що в районі Пагорба Слави в Рівному виявили вішальника.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, яка виявила тіло студента одного з вищих навчальних закладів Рівного — 19-річного Дмитра з міста Шепетівка Хмельницької області.
Однокурсники Дмитра розповіли, що він тиждень до того був сам не свій, дуже переживав, що розірвав стосунки зі своєю дівчиною. Разом із нею та ще трьома студентами вони винаймали двокімнатну квартиру на вулиці Черняка обласного центру. Півроку молода пара зустрічалася. Та дівчина вирішила розірвати стосунки із хлопцем, через що вони і посварилися. Тоді Дмитро разом із товаришами у квартирі випив спиртного та пішов з дому. Близько опівночі на мобільний телефон дівчини прийшло повідомлення — зізнання у коханні і прощання одночасно, яке встигли прочитати його товариші та кинулися на пошуки Дмитра. Та за пам’ятником, де він зазначив його шукати, його не було. Лише правоохоронці, коли виїхали до Пагорба Слави, у городах на дереві побачили хлопчину…
Чи справді любов хлопця виявилася настільки фатальною або були інші, поки ще не з’ясовані обставини трагедії, покаже перевірка, яку зараз проводять слідчі відділу Рівненського МВ УМВС.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору