Рівне:

Створення та просування сайтів

З Білої Церкви зі щитом

Спорт 04-бер, 2011, 13:569 Lobanovskiy 2 508
Вдало завершилося турне БК-93 „Пульсар-ОШВСМ” до Білої Церкви. У надпринципових матчах першості України з баскетболу у вищій лізі рівняни здобули дві виїзні перемоги над місцевим „СпортЛіцеєм” — 70:65 (20:16, 15:17, 18:19, 17:13) та 79:64 (23:23, 12:14, 27:16, 17:11).

В разі поразки бодай в одному матчі перспектива потрапити у четвірку кращих групи Б (яка поведе разом із чотирма кращими з групи А боротьбу за нагороди) ставали б проблематичними. Гості змогли справитися із цим завданням. Обидві перемоги далися з труднощами. Тим вони й приємніші!
У суботу зламати опір суперника підопічні Михайла Переверзія зуміли лише у заключній десятихвилинці. Впродовж трьох чвертей поєдинку на майданчику були „гойдалки” — то одна команда виходила вперед, то інша. Схилити шальки терезів у свій бік вдалося завдяки вдалій грі Сергія Сабутського. Саме він, у вирішальний момент, взяв гру на себе. У нападі він закинув п’ять поспіль очок і вдало зіграв у захисті (поставив два блок-шоти). Перемігши чверть 17:13 рівняни спромоглися здобути і загальну перемогу — 70:65.
У повторному матчі господарі чинили опір у першій половині. Після перерви гравці БК-93 „Пульсар-ШВСМ” спершу відіграли різницю у два м’ячі, а потім довершили „побиття” суперника. Зламали опір господарів рівняни завдяки впевненим діям Сергія Сабутського, Євгена Коров’якова та Андрія Артимовича. Три поспіль влучних дальніх кидки Андрія деморалізували білоцерківських суперників і вони здалися. Фінальний свиток зафіксував перемогу рівнян — 79:64.
Михайло Переверзій, старший тренер БК-93 „Пульсар-ШВСМ”:
— Обидва поєдинки пройшли у рівній, безкомпромісній боротьбі. У першій половині першої гри на майданчику були своєрідні „гойдалки”. Моїм підопічним, завдяки величезній самовіддачі, вдалося переломити хід зустрічі в заключній десяти хвилинці й добитися складної перемоги. Хочеться відмітити відмінні дії В’ячеслава Куракіна, Сергія Сабутського та Олексія Гусаківського. Як на мене, останній провів взагалі найкращу на сьогодні свою гру.
Другий матч ми розпочали не надто вдало — на велику перерву пішли поступаючись у два очки. У другій половині гравцям команди вдалося виконати мої настанови. Впевнено і чітко зігравши у захисті та результативно атакуючи, нам вдалося досягти позитивного результату. Це стало запорукою виграшу у матчі. Надломили господарів влучні триочкові кидки Андрія Артимовича (три поспіль) та Сергія Сабутського.
У БК-93 „Пульсар-ШВСМ” відзначалися: Куракін (22 очки в першій грі та 9 — у другій ), Сабутський (21-31 + 10 підбирань +5 блок-шотів), Гусаківський (9-1), Кузьмінець (6-6), Артимович (6-15), Коров’яков (6-17).
У турнірній таблиці лідирують «Черкаські мавпи» — 45 очок. Рівняни з 31 - перебувають на четвертій сходинці. Наступними будуть матчі 5-6 березня в Чернівцях із місцевою «Стрібою» на виїзді.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору