Рівне:

Створення та просування сайтів

Реанімувати гральний бізнес «загорівся» підприємець у Рівненському районі

Рівненська область 08-бер, 2011, 10:189 Lobanovskiy 1 536
Ніщо не зупиняє деяких підприємців на шляху до власного збагачення, а офіційні заборони ще більше додають їм азарту у здійсненні незаконної діяльності. Не зникає запал і в ігроманів, які виносять з сім’ї останні гроші, аби «поспілкуватися» один на один із одноруким бандитом.

У селищній раді Квасилова Рівненського району телефон був «гарячий» від дзвінків місцевих жителів зі скаргами на роботу різноманітних закладів відпочинку. Як повідомив селищний голова Дмитро Крет, за допомогою до влади зверталися і батьки, діти яких безперешкодно відвідували і витрачали там чималі кошти. І, як з’ясувалося згодом, підозри односельців, що їх рідні не лише обідають чи вечеряють у кафе, були небезпідставні.
Днями співробітники сектору державної служби боротьби із економічною злочинністю Рівненського райвідділу в одному із закладів громадського харчування Квасилова виявили та вилучили 10 гральних автоматів.
– За цим фактом проводиться перевірка та вирішується питання про порушення кримінальної справи за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом), що передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти до п’ятдесяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, – прокоментував начальник СДСБЕЗ Рівненського РВ УМВС України в Рівненській області Данко Марчишин. – Усі деталі цієї справи та осіб, причетних до неї, наразі встановлюють правоохоронці.
Молода дівчина Ганна із Квасилова встигла попрацювати у сфері грального бізнесу лише два дні. Роботу їй порадила подруга, запевнивши, що заробітна плата тут достойна, а от про нелегальність такого працевлаштування не обмовилася ні словом.

Вікторія ІВАШИНЮТА, Михайло МЕЛЬНИК,
ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору