Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному жінкою року в погонах стала начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей

Рівненська область 09-бер, 2011, 12:199 Lobanovskiy 1 129
Уже традиційно у перші весняні дні у Рівному за підсумками конкурсу «Жінка року» вшановують представниць кращої половини людства. У міському Палаці дітей та молоді 3 березня відбулося урочисте нагородження тих, хто поєднавши у собі жіночність, материнство та професіоналізм, сприяють розвитку державотворення, економіки, освіти, культури, спорту, є неформальними лідерами в різних галузях суспільства, впливають на громадське життя Рівного та області.

До складу журі, які ретельно відбирали найкращих, увійшли представники міської влади, лідери жіночих громадських організацій, відомі працівники освіти, науки, культури та спорту. І хоч номінацій було лише 16, у результаті розгляду та обговорення кандидатур, нагороди за почесне звання «Жінка-2010 року» дісталися 25 обдарованим мешканкам Рівненщини. Особливо приємно, що у номінації «Жінка – працівник органів внутрішніх справ» перемогу здобула начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області капітан міліції Олена Кравчук, яка за період служби в міліції зарекомендувала себе професійно грамотним, вольовим та ініціативним працівником, який має глибокі знання та практичний досвід роботи. Її плідна співпрацю із службами міста, робота яких полягає у захисті прав та законних інтересів дітей, не залишилася непоміченою.
— Мені дуже приємно, що мене підтримали працівники, колеги та мешканці міста. Це моя перша нагорода такого рівня, – зазначила Олена Кравчук. – Рада, що маю повагу у колективі, в якому працюю, у людей з якими спілкуюся — це одне з головного, що є у житті.
Тож, від імені керівництва управління МВС України в Рівненській області бажаємо нашій переможниці здоров’я, наснаги та нових звершень у роботі!


Вікторія АНТОНОВА, Вікторія ІВАШИНЮТА,
ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору