Рівне:

Створення та просування сайтів

В останню путь прийшло провести Світлану все село

Рівненська область 10-бер, 2011, 11:029 prov 1 277
Жорстоке вбивство на Дубровиччині, яке потрясло не лише село Сварицевичі, а й усю країну, назавжди залишить відбиток у пам’яті родини покійної Світлани та односельчан. У неділю 24-річну дівчину поховали рідні. Провести в останню путь прийшло все село. Із 24-річною Світланою прощалися і в оселі, і в церкві, і на кладовищі. Плакали всі, і навіть запалені свічки. Із них текла кров… Люди не могли повірити своїм очам. Отець Сергій наказав загасити свічки, та було марно. Вони все чимдуж тріщали. Тоді їх повкидали у яму, аби перестали горіти.
Односельці переповідають, що того дня плакали усі. Коли труну засипали, здійнявся сильний вітер, заметіль. Ніхто не міг змиритися із такою безглуздою смертю.
Іншим учасникам перестрілки пощастило. Та досі у вкрай тяжкому стані перебуває у реанімаційному відділенні Дубровицької ЦРЛ 20-річна Мирослава. Дівчина отримала вогнепальне поранення грудної клітини, живота та лівого плеча. Двох хлопців – 19-річного Олександра із множинними вогнепальними пораненнями обох передпліч, кистей рук, грудної клітки, черевної стінки та 22-річного Ростислава із вогнепальним пораненням правих плеча та стегна, грудної клітки справа та лобної зони – доправили до Рівненської обласної клінічної лікарні, де вони перебувають й дотепер у тяжкому стані. 22-річну Тетяну та 19-річного Олександра після надання медичної допомоги лікарі відпустили додому на амбулаторне лікування. До місцевої лікарні звернувся хлопчина, якого збив автомобіль. У нього медики констатували струс головного мозку.
Того дня працівники Дубровицького РВ УМВС порушили кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого пунктами 5,7 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство, вчинене способом, небезпечним для життя багатьох осіб . Вбивці «світить» від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі. Зараз він зарештований і знаходиться в Рівненському СІЗО.

Інна БЕРЕЗОВСЬКА, начальник ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору