Рівне:

Створення та просування сайтів

Мати два місяці чекала сина, який у пошуках роботи потрапив із Млинівщини на Житомирщину

Рівненська область 10-бер, 2011, 17:269 prov 1 184
За допомогою до млинівських працівників міліції наприкінці лютого звернулася мешканка с. Іванківці Млинівського району. Згорьована жінка просила знайти його 21-річного сина Леоніда, який майже два місяці як безвісти зник. На щастя, у цій історії все закінчилося благополучно і млинівським правоохоронцям вдалося встановили його місце знаходження.
Молодий хлопець ще у січні поїхав шукати роботу в Рівне. Двічі він телефонував додому батькам та повідомив, що працевлаштувався вантажником на одній з фірм обласного центру. Разом із водієм потому відправили його у відрядження в м. Козятин Житомирської області. Прибувши в місто, Леонід відлучився в магазин, а тим часом напарник, невідомо із яких причин, поїхав у зворотньому напрямку, залишивши його в незнайомому місті без грошей та речей.
Леоніду не залишалося нічого, як шукати можливість повернутися назад у Рівне. Він попробував дістатися автостопом, але без грошей це виявилося не так то й просто. В дорозі він познайомився з Миколою, жителем Бердичівського району, який запропонував йому працювати в нього різноробочим, на що Леонід і погодився. За роботу йому Микола не платив, натомість розраховувався продуктами харчування. Ночував Леонід теж, де прийдеться. відтак потрапив у лікарню в Коростені з обмороженням ніг. Там його і знайшли, які й повідомили про місце перебування сина його батькам.
— Мати забрала Леоніда додому, стан його здоров’я задовільний, але ще деякий час необхідно лікуватись. Прикро, що юнак звертався за допомогою до людей, але так і не знайшлось нікого, хто б допоміг йому, — зазначив в.о. начальника Млинівського РВ УМВС майор міліції Михайло Сарвас.
Батьки хлопця висловили подяку млинівським та коростенським міліціонерам за допомогу в розшуку та поверненні сина додому.

Олена ВІШНЯКОВА,
помічник начальника Млинівського РВ по взаємодії з громадськістю та ЗМІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору