Рівне:

Створення та просування сайтів

Два брати збували наркотики у рівненському гуртожитку

Рівненська область 11-бер, 2011, 12:519 prov 1 240
У результаті проведених оперативно-розшукових заходів працівники сектору карного розшуку Рівненського МВ УМВС України в Рівненській області затримали двох братів — 27-річного Юрія та 34-річного Віталія, які збували наркотики в кімнаті одного із гуртожитків по вулиці Данила Галицького у Рівному.
– Ці рівняни проживали за іншою адресою, а в гуртожитку організували притон, у якому реалізовували наркотики. Ми виявили та вилучили 14 паперових згортків розфасованого метамфетаміну загальною вагою 14 грамів та майже 500 грамів коноплі, – прокоментував оперуповноважений СКР Рівненського МВ Олексій. – Упродовж двох годин, знаходячись за вищевказаною адресою, співробітники карного розшуку затримали ряд громадян, які приходили купувати наркотичні засоби. Більшість із них — сімейні люди, мають дітей. Ми провели з ними профілактичні бесіди та попередили про кримінальну відповідальність за зберігання, виготовлення та збут наркотиків.
Вилучені у 27-річного Юрія та 34-річного Віталія наркотики направлені на дослідження. Наразі вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Вікторія ІВАШИНЮТА,
ВЗГ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору