Рівне:

Створення та просування сайтів

У Рівному пройшли заняття дитячої «Школи фінансової грамотності та підприємництва»

Рівненська область 21-бер, 2011, 19:139 prov 2 216
19-20 березня 2011 року в рівненському дитячому притулку для неповнолітніх відбулися незвичайні заняття, мета яких - дати підліткам базові фінансові і бізнес-знання, тим самим мотивуючи займати активну життєву позицію, не боятися приймати рішення і реалізовувати свої ідеї.
Під час навчання діти освоювали діловий етикет і фінансову грамотність, складали сімейний бюджет, вивчали професії, писали власне резюме, планували справу свого життя і визначали можливості свого розвитку
У перший день занять діти побували на екскурсії в Ерсте Банку, де познайомилися із справжніми банкірами, дізналися як працює банк і навіть освоїли навички роботи з банкоматом. У другий день занять діти побували на екскурсії в центрі оптової торгівлі METRO Cash & Carry де дізналися про історію компанії, принципи роботи з клієнтами і постачальниками, про те, які фахівці тут потрібні.
"Школа фінансової грамотності і підприємництва" - це спільний соціальний проект для дітей з малозабезпечених сімей від дитячої бізнес-школи "Дітки-Монетки" (www.detki-monetki.biz), компанії "МЕТРО Кеш енд Кері Україна" та Ерсте Банка.
У рамках проекту заплановано провести навчання дітей з малозабезпечених сімей і сиріт, що навчаються в школах-інтернатах 15 міст України основам фінансової грамотності та підприємництва.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору