Рівне:

Створення та просування сайтів

За ніч із Каменських Потапу давали 150 000 доларів

Зіркова алея 24-бер, 2011, 13:389 Lobanovskiy 2 000
На Потапа не раз дивилися, наче на сутенера Насті Каменських.
"Так, я постійно отримую такі пропозиції", - підтвердив він. Причому пропонували за співачку різні суми.
"Більше $150 000 за ніч не було. Були прикраси на 50 штук євро. Але, на щастя, Настя не має нічого спільного з продажною жінкою. Бо, якби вона хотіла бути співаючою повією, як це дехто у нас практикує, у неї б це чудово вийшло. Хоча, гадаю, ми б з нею вже не працювали, і Настя заробила б у результаті менше, ніж співами", - припустив Потап.За словами чоловіка, Каменських вибухала одразу, щойно їй намагалися подарувати подарунок, зі словами в дусі "Я вам що? Повія?!".
"Я - постійний буфер у цій ситуації, тому що Настя - дівчина з характером. Правда, зараз вона вже не так гостро реагує на знаки уваги, я провів з нею виховну роботу. Вона ж раніше дуже різко і грубо відповідала на них, але я їй пояснив, що не всі хочуть затягнути її у ліжко. Є чоловіки, які хочуть просто подарувати квіти і отримати натомість посмішку і їм можна посміхнутися, а за необхідності - спокійно пояснити, що секс-послуги ми не практикуємо", - вів далі продюсер Насті.
Взагалі, якщо судити за словами Потапа, то їхня з Настею робота не раз передбачала не лише конфузні, а й ризиковані ситуації. Бували випадки, коли замовники на приватних вечірках поводилися неадекватно чи нахабніли.
"Так, у нас були такі випадки. Виступали на кораблі, а ми знаходилися за 20 кілометрів від узбережжя Барселони. І тут власники просто почали зачиняти на ключ каюти, зачиняти приміщення, щоб нас ізолювати. Довелося стрибати за борт. Тобто ми спускали човни й на них пливли звідти. Робота реально ризикована. То щось не те скажеш, то не те заспіваєш і дістають зброю..," - лякає Потап.
"Так, був випадок, коли на азіатському весіллі ми почали співати пісню "Не пара" і присутні дістали автомати. При цьому сказали: "Ви що, охрініли - на весіллі співати таку пісню?!". Хоча нареченій дуже сподобалося", - поділився спогадами продюсер.
За його словами, буває по-різному: "і важкими предметами кидають у нас, і голки в іграшки м'які підкладають... Мужики особливо люблять приставати до наших жінок".
"Але в Україні нічого такого не відбувається. Ми одна з найулюбленіших груп не лише звичайних людей, а й можновладців, і треба бути ідіотом, щоб з нами задиратися. Вже були такі випадки, коли до нас приставали і не в Україні, але ми телефонували нашим великим людям, які передзвонювали великим людям у тій країні і проблеми закінчувалися", - пояснив, як все влагоджується, Потап.
Втім, за словами чолов‘яги, у його конторі все ж люди некофліктні й такі випадки траплялися не так часто.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору