Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 24-бер, 2011, 13:399 Lobanovskiy 2 895
Рівнянин Сергій Ліщук допоміг «Валенсії» здобути чергову перемогу у чемпіонаті Іспанії з баскетболу Ліга АСВ. На виїзді валенсійці здолали «Фуенлабраду» — 78:74. Екс-пульсарівець за чотири хвилини перебування на майданчику набрав сім очок і зробив чотири підбирання.
* * *
В Житомирі завершився Всеукраїнський турнір «Кубок Полісся» з більярду по «Вільній піраміді». Рівнянин Станіслав Тимчій виборов бронзову нагороду турніру. Вісімнадцятирічний спортсмен гідно боровся з більш досвідченими та старшими суперниками й поступився лише у півфіналі.
* * *
Все менше часу залишається до старту спідвейного сезону. Рівненський «Каскад» активно готується до стартів у другій польській лізі та чемпіонаті України. Нещодавно клуб запросив на роботу найулюбленішого гонщика рівненського «Сигнала» Ігоря Звєрєва. Досвідчений майстер гаревих перегонів буде тренувати юних спортсменів, а також гонщиків, які не досягли професійного рівня. Крім того Ігор Звєрєв займатиметься підготовкою доріжки на Рівненському стадіоні технічних видів спорту до тренувань і змагань.
* * *
Наближається час, коли поновиться першість України з футболу у другій лізі. Проте радості нечисленних вболівальників ФК „Верес” це не викликає — багатостраждальна команда продовжує на ладан дихати. Через кілька тижнів (16 квітня) має відбутися домашня гра з «Десною», а в стані нашої команди тиша. Ні гравців, ні тренера... На початку березня Центральна Рада ПФЛ, ухвалила рішення, про зняття 3 очок з колективів, які мають заборгованість зі сплатою заявочного внеску. Серед них і рівненський «Верес». Таким чином рівняни продовжують перебувати на дні турнірної таблиці маючи в пасиві мінус 3 очки.
* * *
Триває відкритий обласний турнір з футболу 2011 Меморіал Володимира Шморгуна на призи газети «Вільне слово». Вчора відбулися матчі заключного туру. В суботу по дві кращі команди з груп А і Б зійдуться у півфіналах. У неділю програвши колективи зіграють за третє місце, а переможці пар у фінальному матчі розіграють почесний приз. Якщо перед заключним туром у групі Б ці команди визначилися (ФК «Гоща-АМАКО» — 15 очок та «Авангард-2010» — 10), то у групі А на два місця претендують три команди. «РОКО-Городок» зіграв всі матчі й набрав 13 очок. По 12 пунктів у «Славії» та «Хіміка», але вони ще зіграють свої матчі. Результати ігор: «Водник» — «РОКО» — 0:0, «Авангард-2010» — «Сокіл» — 1:0, «КОЛІСП» — «Маяк» — 1:3, ДЮСШ-»Верес» — «Гоща-АМАКО» — 0:5, «Фіалка» — «Славія» — 1:3, «Маклинськ» — «Случ» — 0:2, ДЮСШ-«Верес» — «Малинськ» — 1:2, «КОЛІСП» — «Фіалка» — 1:2, «ОДЕК» — «Авангард-2010» — 0:1, «Маяк» — «РОКО» — 2:3, «Гоща» — «Сокіл» — 2:1, «Хімік» — «Водник» — 2:0, «Фіалка» — «Хімік» — 0:3, «Малинськ» — «ОДЕК» — 1:3, «РОКО» — «Славія» — 2:1, «Авангард» — «Гоща» — 0:1, «Водник» — «Маяк» — 2:0, «Сокіл» — «Случ» — 2:3.
* * *
Триває третій Кубок Федерацій з футболу, спільний кубок РМФФ та РРФФ, який проходить на стадіоні «Хімік» та у парку Шевченка. У групі «Хімік» лідирують команди «Хімік-2», оржівський «Факел» — по 15 очок, а в групі «Парк» лідирують «Старт» (Бармаки) та «Колос» (Козлин) — по 10.
* * *
У Рівному відбувся міжнародний турнір „RIVNE CUP 2011” з бейсболу в залі серед юнаків та дівчат 1998 року народження і молодших. У змаганнях взяли участь шість команд з Рівного, Острога та Бреста (Білорусь).
По дві кращі з груп утворили півфінальні пари. Так сталося, що в першій зійшлися білоруські спортсмени, а в другій — рівняни. Перша команда „Брестських зубрів” познущалася над другою — 14:3. В іншому півфіналі „Західний вогонь” впевнено здолав команду ЗОШ №8 — 7:0. На жаль, у вирішальному матчі рівнянам забракло „вогню”. Білоруські бейсболісти розгромили рівнян 16:1 і стали переможцями турнірну. У боротьбі за третє місце команда ЗОШ №8 здолала „Брестських зубрів-2” — 6:3. П’ятими фінішували спортсмени ЗОШ №1, які виграли в ОДЮСШ „Рівне” (Остріг) — 13:12.
Організатори змагань відзначили в командах кращих. Ними стали: Ярослав Панасик („Брестські зубри-1”), Віталій Ящук („Західний вогонь”), Ярослав Огороднік (ЗОШ №8), Микола Дворов („Брестські зубри-2”), Назар Небожинський (ЗОШ №1), Сергій Руданський (ОДЮСШ „Рівне”).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору