Рівне:

Створення та просування сайтів

Букмекери назвали фаворита Євробачення-2011

Зіркова алея 24-бер, 2011, 14:099 Lobanovskiy 2 047
Найбільші букмекерські контори світу зробили перші прогнози на Євробачення-2011. Фаворитом став французький тенор Аморі Вассі (Amaury Vassili) з піснею Sognu.
Франція лідирує за прогнозами найавторитетніших британських контор William Hill і Ladbrokes. 21-річний тенор Аморі Вассі вже випустив два альбоми у Франції Vincero і Cantero, які розійшлися накладом понад 250 тисяч примірників. Трек Sognu у музичній основі побудований як болеро, музику написали відомі композитори Даніель Мойн і Квентін Бачелет (Daniel Moyne and Quentin Bachelet).
Після Вассі більшість гравців William Hill ставлять на Норвегію, за нею йдуть Великобританія, Естонія, Німеччина, Росія, Швеція, Азербайджан, Боснія і Герцеговина та Угорщина.
Нагадаємо, що фінал Євробачення-2011 відбудеться 14 травня в німецькому Дюссельдорфі, столиці землі Північний Рейн - Вестфалія. Німеччина отримала право на проведення Євробачення після того, як представниця цієї країни, 19-річна Олена Мейєр-Ландрут (Lena Meyer-Landrut) перемогла на минулорічному конкурсі, що відбувався в Осло.
Цей конкурс стане 56-м за рахунком. У ньому візьмуть участь 43 країни. Україну представить Міка Ньютон. Вона виступить у першій частині другого півфіналу конкурсу - 12 травня.

За матерiалами РИА Новости
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору