Рівне:

Створення та просування сайтів

У Києві вбили суддю Шевченківського райсуду

Україна 24-бер, 2011, 14:429 Lobanovskiy 1 701
Увечері 21 березня, в Києві, в під`їзді свого будинку на вул. Голосіївській, було вбито суддю Шевченківського районного суду Сергія ЗУБКОВА. На його тілі були виявлені вогнепальні поранення, зокрема в голову, і три ножові поранення, повідомляє ТСН.
Як повідомила прес-офіцер Голосіївського райвідділу РУ ГУ МВС України у м. Києві Юлія МУСТАШ, про подію повідомили жителі будинку, які знайшли тіло.
Зокрема, як повідомляє газета “Сегодня”, вбитого помітили сусіди. При ньому були лише ключі від квартири. Портфеля, грошей, інших цінностей не виявилося. Кілера поки не затримано, немає підозрюваних і свідків події. Мешканці будинку говорять, що нікого з незнайомих до НП не бачили.
За фактом порушено кримінальну справу. Серед основних версій — замовне вбивство, пов`язане з виконанням професійних обов`язків, убивство з особистої неприязні і побутове вбивство. Розглядаються також версії нападу з метою пограбування і випадкового вбивства.
Як відзначає газета, судячи з усього, недоброзичливців С.ЗУБКОВ мав. На причетність до злочину вже перевіряється киянин, що розмістив в Інтернеті гнівний лист на адресу судді, який нібито незаконно виселив його з квартири, вирішивши суперечку на користь комерційної структури. С.ЗУБКОВ вів також справи щодо скандального будівництва житлового будинку на вулиці Гончара, 17/23 і низку інших.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору